Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σκιαδαρέσης: «Έκανα αγωγές και δικαιώθηκα, αποζημιώθηκα και έγινε αποκατάσταση»

Σκιαδαρέσης: «Έκανα αγωγές και δικαιώθηκα, αποζημιώθηκα και έγινε αποκατάσταση»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για ένα περιστατικό που τον ανάγκασε να ακολουθήσει την δικαστική οδό

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την αποξένωση από τον πάτερα του, τον έρωτα με την Μπέσι Μάλφα, την απρόσμενη άφιξη του γιου τους, την αγωγή & την αποζημίωση από έντυπο & για το «Μαύρο Ρόδο».

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μίλησε για τα παιδικά χρόνια του αλλά και για τη σχέση του με τους γονείς του.

Διαβάστε επίσης: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Το θέατρο είναι μεγάλο κρεβάτι αλλά δεν έχει βιασμούς ανηλίκων

«Ευτύχησα να μην καταλάβω πως μεγάλωσα σε μία μονογονεϊκή ιστορία και να μην έχω τα τραύματα που συνήθως αφήνουν αυτές οι ιστορίες. Είχα μία μητέρα η οποία ήταν βράχος, πατέρας και μάνα μαζί, με μεγάλωσε με πολύ κόπο, χωρίς ποτέ να με κρατήσει στα φουστάνια της. Στην πέμπτη γυμνάσιου με άφησε να κάνω κοπάνα/εκδρομή, στην έκτη γυμνάσιου μου νοίκιασε σπίτι για να μένω τα σαββατοκύριακα», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Με τον πάτερα μου είχα κόψει σχέσεις. Όταν βρισκόμουν μαζί του, πιεζόμουν πολύ συναισθηματικά κι από έντεκα ετών έπαψα να τον βλέπω. Η μητέρα μου είχε σταματήσει πολύ πιο πριν να έχει επαφές μαζί του, εγώ τον ξαναείδα λίγα χρόνια πριν πεθάνει που πλέον ήταν διαφορετικός. Με στρέσαρε να βλέπω τον πάτερα μου, γιατί έβγαζε όλο το πρόβλημα με τη μάνα μου και εγώ δεν ήθελα να το υφίσταμαι αυτό το πράγμα. Έχω υπάρξει άνεργος για αρκετούς μήνες, χωρίς να υπάρχει οικονομικό μαξιλάρι και ήταν δύσκολα, γιατί όσα χρήματα μάζεψα τα έβαλα στο σπίτι που ζούμε».

Ένα περίεργο περιστατικό που τού συνέβη στην επαγγελματική καριέρα του, στάθηκε αφορμή να διεκδικήσει το δίκιο του στο δικαστήριο.

«Τα μίντια, έκτος από τη μεμονωμένη ιστορία που είχα με ένα έντυπο, γενικά δεν μου έχουν φερθεί άσχημα. Αφού έκανα το σήριαλ «Suburra», εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφίες, κρύβοντας ότι είναι από τη δουλειά, με τίτλο “ο Σκιαδαρέσης στο κρεβάτι με… ». Έκανα αγωγές τότε και δικαιώθηκα, αποζημιώθηκα για όσα δημοσιεύτηκαν και για τους τίτλους της εφημερίδας και έγινε αποκατάσταση», αποκάλυψε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024