Μιμή Ντενίση: «Στην Αλίκη Βουγιουκλάκη είδα πράγματα που με φόβισαν αλλά…»
Αποκαλύψεις για την «εθνική σταρ»
Για την πρώτη της «δασκάλα», την Αλίκη Βουγιουκλάκη, και όσα έμαθε δίπλα της μίλησε η Μιμή Ντενίση.
Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο που έπαιζε στο θέατρο με την «εθνική σταρ».
«Είδα πράγματα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που με φόβισαν αλλά που μου έκαναν καλό μετά. Είδα μια εξαιρετική ηθοποιό που τη θαύμαζα στις πρόβες πάρα πολύ, είχε απίστευτο χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Και όταν μπήκε το κοινό, μαζεύτηκε κι έκανε κάτι άλλο. Το έργο δεν είχε τρομακτική επιτυχία, ήταν και ο μεγάλος σεισμός τότε, το 81», είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση.
Και πρόσθεσε: «Αυτό που έβλεπα, ότι φοβόταν μήπως αλλάξει την εικόνα της και δεν τη θέλει το κοινό, ο φόβος και η ανησυχία κάθε μέρα του αν ήμασταν πρώτοι σε εισπράξεις, αυτό ήταν κάτι που με φόβισε κι έμεινε για πάντα στο μυαλό μου».
Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της
- Βασιλιάς Κάρολος: Κουρτίνες από παλάτι του έγιναν κάλτσες για φιλανθρωπία
- Το «διάβασμα» του Μαρτίνεθ και η… πολυφωνία στην επίθεση – Έτσι έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ η Βαλένθια (vids)
- Συντάξεις: Στις 19 Δεκεμβρίου οι πρώτες καταβολές
- Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ανοιχτά του Γερολιμένα Λακωνίας τα ξημερώματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442