«Μεγάλη Εικόνα» απόψε με καλεσμένους τους Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου
Στις 24:00 στο MEGA
O Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου είναι καλεσμένοι στην «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» με τη Νίκη Λυμπεράκη, απόψε, Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στις 24:00 στο MEGA.
Το κορυφαίο δίδυμο της ελληνικής κωμωδίας μιλάει για τους σταθμούς και τα ορόσημα της επιτυχημένης πορείας του.
Για τις συνεργασίες με αγαπημένους ηθοποιούς, για τις ανεπανάληπτες τηλεοπτικές, θεατρικές και κινηματογραφικές στιγμές με άφθονο γέλιο, αξέχαστες ατάκες και λατρεμένους χαρακτήρες.
Απολαυστικοί και χειμαρρώδεις, ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου μιλούν ακόμα για τις νέες, αλλά και τις παλιές αγαπημένες δημιουργίες τους και μας ξεναγούν στον κόσμο τους, εκεί όπου η φαντασία δεν έχει όρια και οι συνεργάτες είναι οικογένεια.
«ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ»
ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 24:00
- LIVE: Ολυμπιακός – ΟΦΗ
- «Να μπλοκαριστεί!» – Σφοδρές αντιδράσεις για την εξαγορά της Warner Bros. από το Netflix. Τα πέντε σημεία
- Φάμελλος από το μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια: Οι «γαλάζιες ακρίδες» φάγανε τα δισεκατομμύρια των τίμιων αγροτών
- LIVE: Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου
- Νίκος Ρωμανός: Είμαι μάρτυρας μιας ωμής επίδειξης ρεβανσισμού – Η δικαιοσύνη επικρατεί μόνο με ελευθερία
- Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα στο Καστελλόριζο



