Η Γιουβέντους προσπαθεί να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League και να επικεντρωθεί στην Serie A, παίρνοντας σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Λέτσε με 1-0 χάρη στο πανέμορφο γκολ του Νικολό Φαγκιόλι.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα κακό σε θέαμα με τη μοναδική μεγάλη φάση να έρχεται στο 43ο λεπτό. Μετά από κόρνερ ο Ραμπιό πήρε την κεφαλιά αλλά ο Φαλκόνε έβγαλε εντυπωσιακά.

Στο 53′ ο Μίλικ απείλησε με τακουνάκι αλλά ο Φαλκόνε του είπε όχι, ενώ δέκα λεπτά αργότερα και πάλι ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έσωσε μετά από μακρινό σουτ του Μίλικ και στην επαναφορά ο Μπασιρότο πρόλαβε τον Κεν.

Τελικά στο 73′ ο Φριγκιόλι βρέθηκε στην περιοχή και με απίθανο φαλτσαριστό σουτ έγραψε το 1-0. Στο 89’ η Λέτσε άγγιξε την ισοφάριση καθώς είχε δοκάρι με τον Χιούλμαντ.

ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Γκεντρί, Πόνγκρατσιτς, Μπασιρότο, Γκάλο, Μπλιν (60’ Άσκιλντσεν), Χιούλμαντ, Χοάν Γκονθάλεθ (87’ Ροντρίγκες), Τσισέι (82’ Κολόμπο), Ουντέν (60’ Μπαντά), Στρεφέτσα (82’ Ντι Φραντσέσκο).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Σάντρο, Γκάτι, Κόστιτς (72’ Ίλινγκ), Κουαδράδο, Ραμπιό, ΜακΚένι (46’ Φαγκιόλι), Σουλέ (84’ Μπονούτσι), Μιρέτι (62’ Κεν), Μίλικ.