Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παλαιό Φάληρο: Τι δείχνει το DNA του βιαστή με το τατουάζ – Οι δυσκολίες για τη σύλληψη του «δράκου»

Παλαιό Φάληρο: Τι δείχνει το DNA του βιαστή με το τατουάζ – Οι δυσκολίες για τη σύλληψη του «δράκου»

Επιπλέον, κάμερες ασφαλείας καταστημάτων έχουν καταγράψει τον βιαστή του Παλαιού Φαλήρου.

Ο βιαστής με το τατουάζ σε σχήμα βραχιόλι στο δεξί του χέρι, φαίνεται πως έχει απομακρυνθεί από το Παλαιό Φάληρο, ίσως και από την Αθήνα.

Οι αστυνομικοί, που χειρίζονται την υπόθεση μετά τις καταγγελίες που έγιναν, έχουν καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο όμως δεν βρίσκεται στο σπίτι του, τις τελευταίες μέρες.

Διαβάστε επίσης: Κοντά στον εντοπισμό του βιαστή με το τατουάζ η Νικολούλη;

Στα χέρια της αστυνομίας το DNA του βιαστή

Το γεγονός αυτό κάνει τους αξιωματικούς της Ασφάλειας να θεωρούν πως ο καταζητούμενος «δράκος» είναι αυτός που υποψιάζονται. Ένα άτομο που δεν έχει φάκελο στην αστυνομία. Ένας νεαρός που μιλάει άπταιστα ελληνικά, αλλά δεν αποκλείεται να είναι αλλοδαπός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες για τον εντοπισμό του, έχουν επεκταθεί και εκτός Αττικής.

Υπάρχουν φόβοι όμως, ότι ο βιαστής με το τατουάζ, ίσως κατάφερε να ξεφύγει και να βγει από τη χώρα. Αν κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, οι αστυνομικοί θεωρούν πως θα καταφέρουν να τον εντοπίσουν μέσα στις επόμενες μέρες.

Ήδη, άλλωστε, έχουν στα χέρια τους το DNA του νεαρού καταζητούμενου, που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της πρώτης γυναίκας την οποία επιχείρησε να βιάσει, καθώς και στα ρούχα της δεύτερης στην οποία επιτέθηκε σε στάση λεωφορείου και κακοποίησε σεξουαλικά τρεις ώρες αργότερα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής 23 Οκτωβρίου.

O βιαστής δεν είναι σεσημασμένος και έτσι δεν υπάρχει βάση δεδομένων στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ.

Απαιτούνται λίγες μέρες ακόμα προκειμένου να ταυτοποιηθεί πλήρως, με τους αστυνομικούς να σημειώνουν ότι πολύ δύσκολα κάνουν λάθος στο άτομο που έχουν ήδη εστιάσει.

Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να περιμένουν τυπικά λίγες μέρες ακόμα, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές αναλύσεις, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία.

Η επίθεση στην 24χρονη στο Παλαιό Φάληρο

Η 24χρονη κοπέλα, που κατάφερε να σωθεί από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της, μιλά στο MEGA και περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, ο άκρως επικίνδυνος άνδρας, πιθανόν κάτοικος της περιοχής Παλαιού Φαλήρου, εισέβαλε στο όχημά της.

Πριν το κάνει, είχε ελέγξει εάν μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν άλλο άτομο ή εάν σταματούσε κάποιο όχημα στο κόκκινο φανάρι.

Όλα αυτά τα έκανε κρυμμένος στο σκοτάδι, ενώ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι στο σημείο υπάρχουν θάμνοι που περιορίζουν την ορατότητα.

«Βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο και μου έδινε οδηγίες για το πού θα κατευθυνθώ. Ήμουν πολύ φοβισμένη. Από το μυαλό μου περνούσαν διάφορα σενάρια και έπρεπε να βρω μια λύση για να σωθώ. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να οδηγήσω κάπου κεντρικά. Κάπου που θα έβρισκα κόσμο», δήλωσε η 24χρονη.

«Η αστυνομία θα τον συλλάβει»

Η νεαρή γυναίκα, με αξιοσημείωτο θάρρος, κατάφερε να φθάσει με το αυτοκίνητό της έξω από μια καφετέρια, ενώ ο βιαστής με το τατουάζ την απειλούσε με μαχαίρι. Εκεί πλέον ο καταζητούμενος κατάλαβε πως δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό και βγήκε από το όχημα, τρέχοντας στη λεωφόρο Αμφιθέας.

Κάμερες ασφαλείας τον έχουν καταγράψει, με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» να παρουσιάζει σχετικό απόσπασμα.

Η 24χρονη ανέφερε στο MEGA πως είναι σε επικοινωνία με την ΕΛ.ΑΣ. για την εξέλιξη της υπόθεσης.

«Τυχαία έπεσα πάνω στο συγκεκριμένο κατάστημα που ήταν ανοιχτό και σταμάτησα το αυτοκίνητο ακριβώς από έξω. Ο κόσμος που ήταν μέσα βγήκε και με βοήθησε και τους ευχαριστώ για αυτό. Έχω επικοινωνία με την Αστυνομία και είμαι σίγουρη ότι θα συλληφθεί σύντομα», ανέφερε η 24χρονη.

Οι κάμερες «έπιασαν» τον βιαστή

Κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στη λεωφόρο Αμφιθέας και όχι μόνο έχουν καταγράψει τον βιαστή του Παλαιού Φαλήρου.

Ο «δράκος» με το τατουάζ έχει αφήσει πολύτιμο υλικό στα χέρια των Αρχών, κάτι που εκτιμάται ότι θα βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024