Σε ρυθμούς ΠΑΟΚ κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, καθώς η προετοιμασία για τη μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής στην OPAP Arena κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά συνεχίζεται εντατικά.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί, καθώς ο αργεντινός κόουτς δε θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τούς Τσούμπερ, Φαν Βέερτ και Άμραμπατ. Έτσι, στο στρατόπεδο της Ένωσης έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Εχσάν Χατζισαφί αλλά και στον Μιλάντ Μοχαμάντι.

Οι δύο ιρανοί ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνται από μυϊκά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, σταδιακά ωστόσο επανέρχονται και δίνουν μάχη με το χρόνο για να βρεθούν σε κατάσταση που θα τους επιτρέψει να συμπεριληφθούν στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αυτήν τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους, ωστόσο και οι δύο θα προσπαθήσουν να προλάβουν το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από εκεί και πέρα, ο Ματίας Αλμέιδα θα ακολουθήσει πιστά το πλάνο που του έχει φέρει τις νίκες, καθώς δε σκέφτεται να αλλάξει τη «συνταγή» του ούτε κόντρα στον ΠΑΟΚ.