Σύρος: Οικογενειακή υπόθεση η 28η Οκτωβρίου – Μητέρα και γιος παρέλασαν μαζί και καταχειροκροτήθηκαν
Συγκινητική η στιγμή που σήκωσαν την ελληνική σημαία
Την Επέτειο του “ΟΧΙ” τίμησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες από κάθε άκρη της χώρας. Με σύμμαχο τον καλό καιρό παρέλασαν περήφανοι στους δρόμους και συγκίνησαν.
Στην Ερμούπολη της Σύρου έλαβε χώρα μία ιδιαίτερη στιγμή, που όλοι θα θυμούνται για αρκετό καιρό. Μητέρα και γιος έκαναν μαζί παρέλαση μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης και έκλεψαν τις εντυπώσεις.
- Διαβάστε επίσης: Η τελευταία παρέλαση για τον μικρό Τάσο στο Μαθράκι – Γιατί καταγγέλλει εκφοβισμό η μητέρα του
Η μητέρα, Αριάδνη, και ο γιος, Ορέστης, σύμφωνα με το cyclades24, καμάρωναν ο ένας τον άλλον και το πλήθος στην Πλατεία Μιαούλη τους ίδιους, για τη δύναμη και τη θέληση τους για μάθηση.
Η μητέρα ήταν αυτή που σήκωσε την ελληνική σημαία και ο γιος ήταν παραστάτης. Η κυρία Αριάδνη φέτος είναι στη Β’ Λυκείου, είναι εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών και παρακολουθεί μαθήματα στο απογευματινό ΕΠΑΛ Σύρου προσπαθώντας να τελειώσει το σχολείο και επιτέλους να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους

- Ισπανία: Στους 13 οι νεκροί από την πυρκαγιά στην Αλμερία – Βρετανίδα υπέκυψε στο νοσοκομείο
- Ποιοι ξαναγράφουν το βιβλίο της πολυτέλειας
- Ιράν: Νέα σειρά βομβαρδισμών εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Άργος: Η μαγνητική τομογραφία του 20χρονου δείχνει τη μοιραία σφαίρα
- SMB: Μπαταρίες μεταλλικού νατρίου φορτίζουν σε 4 λεπτά – Εντυπωσιακά αποτελέσματα στις δοκιμές
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ανοίγουν φάκελοι
- Βενεζουέλα: Αγγίζουν τους 4.500 οι νεκροί από το διπλό σεισμό
- Γαλλία: Συναγερμός για «εξαιρετικά σφοδρή» πυρκαγιά σε δάσος νοτιοανατολικά του Παρισιού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442