Αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 34χρονης στο Παλαιό Φάληρο. Όπως έγινε γνωστό ο συγκεκριμένος άνδρας επιτέθηκε πριν και σε άλλη γυναίκα στο ίδιο σημείο.

Η γυναίκα είχε σταματήσει σε φανάρι στη λεωφόρο Αμφιθέας. Ο φερόμενος ως βιαστής μπήκε στο αυτοκίνητό της και προσπάθησε να την οδηγήσει σε απομακρυσμένο σημείο. Ωστόσο η γυναίκα κατάφερε να οδηγήσει το αυτοκίνητο σε πεζοδρόμιο, μπροστά από κατάστημα που διανυκτερεύει. Όταν σταμάτησε το όχημα, βγήκε και άρχισε να ζητά βοήθεια. Αμέσως ο άνδρας κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει στη λεωφόρο Αμφιθέας.

Καταγράφηκε όμως από τις κάμερες ασφαλείας. Βίντεο με τον φερόμενο ως δράστη να τρέχει στην Αμφιθέας δημοσίευσε ο Alpha. Μία ώρα αργότερα ο άνδρας βρήκε την 34χρονη και τη βίασε.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

Στο Παλιό Φάληρο ο φόβος από τις δύο καταγγελίες, έχει κάνει όπως λένε στο Live News γυναίκες από την περιοχή, να φοβούνται να κυκλοφορήσουν μόνες τους.

Η 34χρονη παραμένει σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να αξιοποιήσουν όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, για να συλλάβουν αυτό το εξαιρετικά επικίνδυνο άτομο.

Η 34χρονη μίλησε το πρωί για πρώτη φορά και έφερε στο μυαλό της, όλα όσα έγιναν, στις 04:00 τη νύχτα της περασμένης Κυριακής. Τότε που ο δράστης την ακινητοποίησε με μαχαίρι στη στάση που περίμενε το λεωφορείο και την οδήγησε σε κοντινό παρκάκι στο Παλαιό Φάληρο, όπου τη βίασε.