
Αρχιμανδρίτης: Βρέθηκε απαγχονισμένος – Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές
Ο αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Λεβογιάννης εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στην Πλατεία Αμερικής
Ο 63χρονος Αρχιμανδρίτης που ήταν εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου, βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Τετάρτης στο σπίτι του στην πλατεία Αμερικής στην Κυψέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρχιμανδρίτης βρέθηκε απαγχονισμένος με τις αρχές να στρέφονται αρχικά στην εκδοχή της αυτοκτονίας.
Δεν αποκλείεται η ανθρωποκτονία
Ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί ούτε το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας, καθώς χρειάζεται περισσότερη διερεύνηση των στοιχείων. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που διερευνά τις συνθήκες θανάτου του Αρχιμανδρίτη. Φως στην αιτία θανάτου του αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας που απέκλεισαν τον χώρο και διενήργησαν έρευνες προκειμένου να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία.
Η μητέρα του και ο αδερφός του οι οποίοι ζουν στο Άργος ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν.
- LIVE: Ελβετία – Αλγερία
- Διαδηλωτής αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]
- Εμπολα: Η επιδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται – Σχεδόν 440 νεκροί στη ΛΔ Κονγκό
- Πορτογαλία – Κροατία 2-1: Πρόκριση με ανατροπή και… αναβολή στο Last Dance του Ρονάλντο! (vids)
- Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν να αμύνεται έναντι «τρομοκρατικών επιθέσεων»
- Γκίλφοϊλ: Η συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ είναι βαθιά ριζωμένη στην ιστορία



