Μπουρζ – Ολυμπιακός 67-61: Έφτασαν κοντά σε μεγάλη ανατροπή αλλά ηττήθηκαν οι Ερυθρόλευκες
Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού κατάφερε να επιστρέψει από διψήφιες διαφορές και να διεκδικήσει το ματς στην τελευταία περίοδο, όμως εν τέλει ηττήθηκε από την Μπουρζ στη Γαλλία με σκορ 67-61.
Μπορεί να βρέθηκε στο -15 με την έναρξη της τέταρτης περιόδου, όμως ο Ολυμπιακός πάλεψε και κυνήγησε μια τεράστια ανατροπή απέναντι στην Μπουρζ στη Γαλλία, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει στην ήττα με σκορ 67-61 στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Euroleague.
Οι Ερυθρόλευκες παρότι δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψουν στο ματς και να διεκδικήσουν τη νίκη, μειώνοντας ακόμα και στους δύο πόντους, αλλά ήταν άστοχες στα κρίσιμα σουτ και έτσι υπέστησαν την ήττα.
Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο εντυπωσιακός Ιντάλγκο MVP της 1ης αγωνιστικής
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Μπουρζ να επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό της και να μην επιτρέπει στο Ολυμπιακό να μείνει κοντά στο σκορ, χτίζοντας από νωρίς ένα μικρό προβάδισμα. Όσο περνούσε η ώρα η διαφορά ξεπέρασε και τα διψήφια επίπεδα, κάτι που έκανε πιο δύσκολο το έργο των Ερυθρόλευκων. Έτσι οι Γαλλίδες πήγαν στα αποδυτήρια στο +12 (36-24).
Στη τρίτη περίοδο δεν άλλαξε κάτι, με την Μπουρζ να μην απειλείται ιδιαίτερα, ανεβάζοντας μάλιστα κι άλλο την απόστασή της από την Ελληνική ομάδα. Το -15 στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου έμοιαζε… βουνό, όμως ο Ολυμπιακός δεν το έβλεπε έτσι.
Οι παίκτριες του Ζίμπαρτς έκαναν μια τρομερή αντεπίθεση παίζοντας άψογη άμυνα και μπόρεσαν όχι απλά να κατεβάσουν τη διαφορά, αλλά και να βρεθούν στο -2 (61-59 και 63-61). Όμως στις κρίσιμες επιθέσεις ήταν άστοχες, η Μπουρζ έβαλε τις βολές και έτσι ήρθε το τελικό 67-61.
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει στη σειρά των τελικών όταν επικρατεί στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ
- Μπαρτζώκας για Ντόρσεϊ: «Κάνει θεραπεία, θα δούμε για το Game 2»
- Ολυμπιακός: Έκτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα
- Ο Αταμάν αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου: «Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι οι βολές, 29-5» (vid)
- Ολυμπιακός: Έφτασε τις 18 σερί νίκες σε Euroleague και πρωτάθλημα
- Μπαρτζώκας: «Πάντα το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό – Δεν υπάρχει καμία κούραση» (vid)
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πότε θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός
- Απογοητευμένη η Σαμπαλένκα μετά την ήττα – σοκ από την Σνάιντερ: «Θέλω να σταματήσω το τένις…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442