
Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Συνεχίζεται η δίκη με την κατάθεση μαρτύρων
Συνεχίζεται με την κατάθεση μαρτύρων η δίκη για την δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή - Στο εδώλιο οι δύο άντρες που καταδικάστηκαν πρωτόδικα.
Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή που συνέβη στις 10 Οκτωβρίου 2018.
Στο εδώλιο βρίσκονται οι δύο άντρες βουλγαρικής καταγωγής που καταδικάστηκαν πρωτόδικα. Ο ένας καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη καθώς ήταν αυτός που πάτησε τη σκανδάλη και δολοφόνησε τον 46χρονο επιχειρηματία, ενώ ο δεύτερος καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση για απλή συνέργεια.
Σε λίγη ώρα αναμένεται να φτάσουν στα δικαστήρια οι συνήγοροι υπεράσπισης αλλά και η σύζυγος του επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα.
- Διαβάστε επίσης: Ραγίζει καρδιές η Βικτώρια Καρύδα τέσσερα χρόνια μετά την δολοφονία Μακρή – «Είναι δύσκολο να ζεις με αυτόν τον πόνο»
Αίτημα στην Interpol, στην ελληνική αστυνομία αλλά και στις φυλακές Κορυδαλλού έχει ζητήσει να υποβληθεί από την πλευρά της υπεράσπισης της συζύγου του επιχειρηματία αναφορικά τη δολοφονία του βασικού μάρτυρα της υπόθεσης, ενός 33χρονου στη Βουλγαρία.
Ο συνήγορος της Βικτώριας Καρύδα, Γιάννης Μαρακάκης εκτιμά πως οι δύο υποθέσεις σχετίζονται και ζητά την περαιτέρω διερεύνηση.
- Τουρνάς: Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα και το φετινό καλοκαίρι – Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Καραμανλής: Δεν παραιτείται από βουλευτής – «Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές»
- Τσουκαλάς: Όποιος θέλει να φύγει η ΝΔ έχει μόνο μία επιλογή το ΠΑΣΟΚ – «Καμία ψήφος χαμένη»
- Πάσχα στην Αθήνα: Συναυλίες, θέατρο και δράσεις σε όλη την πόλη

