Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel Grandland GSe: Σε υψηλότερους ρυθμούς

Opel Grandland GSe: Σε υψηλότερους ρυθμούς

H κορυφαία έκδοση του Grandland επωφελείται από τα διακριτικά GSe που συνεπάγονται μια πιο δυναμική εμφάνιση καθώς και πιο σπορ ανάρτηση

Το Grandland γίνεται το επόμενο μοντέλο που υποδέχεται τα διακριτικά GSe τα οποία στην νέα τους εποχή, θα σηματοδοτούν τις ισχυρότερες εκδόσεις της Opel με κάποιου είδους ηλεκτρική τεχνολογία.

      

Έτσι μετά τις plug-in υβριδικές εκδόσεις των Astra και Astra Sports Tourer, η κορυφαία plug-in υβριδική έκδοση του γερμανικού SUV αποκτά πρόσβαση στην μεταχείριση GSe αποκτώντας μια σειρά από δυναμικότερα χαρακτηριστικά στα οποία περιλαμβάνεται και μια πιο σπορ ρύθμισης ανάρτηση.

Αφετηρία για την έκδοση GSe αποτελεί η τετρακίνητη έκδοση των 300 ίππων η οποία εφοδιάζεται από το συνδυασμό του turbo κινητήρα 1,6 λίτρου και δύο ηλεκτρικών μοτέρ, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,1 δευτερόλεπτα. Η μέγιστη ταχύτητα διαμορφώνεται σε 235 χλμ./ώρα κατά τη συνδυαστική λειτουργία και σε 135 χλμ./ώρα σε αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία.

Παράλληλα, χάρη ακριβώς στις αρετές του plug-in υβριδικού συνόλου η κατανάλωση καυσίμου περιορίζεται σε 1,3 λίτρα/100 χλμ. και οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα σε 29 γρ./χλμ.

Σε ό,τι αφορά τις πιο σπορ περγαμηνές της έκδοσης στοιχειοθετούνται από ένα πιο σπορ setup στην ανάρτηση η οποία αποτελείται από πιο σφιχτά ελατήρια και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της Koni τα οποία φροντίζουν να παρέχουν την ισορροπία ανάμεσα σε άνεση και δυναμισμό.

Φυσικά οι βελτιώσεις δεν περιορίζονται στην αθέατη πλευρά του μοντέλου που υιοθετεί τα διακριτικά GSe προσφέροντας την επιλογή ενός μαύρης απόχρωσης καπό, τροχών 19 ιντσών με σχεδιασμό που παραπέμπει στο Manta GSe Concept καθώς διαθέτοντας ως standard σπορ καθίσματα επενδεδυμένα με δέρμα Alcantara.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024