Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αφροδίτη Γραμμέλη: «Δεν είναι το πρόσωπό μου αυτό που θα ήταν κανονικά»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Δεν είναι το πρόσωπό μου αυτό που θα ήταν κανονικά»

Τι αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη;

Η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν είναι από τους ανθρώπους που μασάνε τα λόγια τους. Η δημοσιογράφος έχει μάθει να μιλάει ξεκάθαρα για όλα και για όλους.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής «Πρωινό μας», η γνωστή δημοσιογράφος έκανε μια προσωπική εξομολόγηση και παραδέχτηκε πως έχει κάνει μπότοξ και νήματα στο πρόσωπό της.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την εμφάνιση της Σμαράγδας Καρύδη χωρίς μακιγιάζ στην τηλεοπτική εκπομπή «Stories» με την Δώρα Αναγνωστοπούλου, μίλησε για τις ανασφάλειες που έχουν όλες οι  γυναίκες αλλά και η ίδια. Η ηθοποιός είχε μιλήσει στην εκπομπή για τα σεξιστικά στερεότυπα απέναντι στις γυναίκες αλλά και για το γεγονός πως την έχουν αποκαλέσει άσχημη στο σούπερ μάρκετ.

Με αφορμή το σχόλιο αυτό, η Αφροδίτη Γραμμέλη παραδέχτηκε πως έχει προβεί σε αισθητική επέμβαση με σκοπό να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό της καθώς είχε πολλές ανασφάλειες.

«Και εγώ που θεωρούμαι μια γυναίκα που δεν είμαι bimbo, βγάζω πιο πολύ την προσωπικότητα. Έχω όμως, πάρα πολλές ανασφάλειες. Και επειδή τα κορίτσια που μας βλέπουν πρέπει να ξέρουν την αλήθεια μας. Και αμακιγιάριστη που κυκλοφορώ – γιατί δεν βάφομαι για να πάω για έναν καφέ στη Βουλιαγμένη – έχω κάνει και τα μπότοξ και τα νήματά μου. Έχω φροντίσει τα φρύδια μου», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Ναι, έχω ανασφάλειες»

Η δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας πως είναι ωραίο όλα τα πρόσωπα της τηλεόρασης να παραδέχονται πως έχουν ανασφάλειες.

«Δεν είναι το πρόσωπό μου αυτό που θα ήταν κανονικά. Και όλο αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τη διάθεσή μου ή με το ότι δεν θέλω να συμφιλιωθώ με την κυτταρίτιδα και τις ρυτίδες. Αλλά και με μια δική μου ανασφάλεια. Είναι ωραίο να το παραδέχεσαι και αυτό. Ναι, έχω ανασφάλειες. Κάποια πρόσωπα στην τηλεόραση δεν είναι αυτά που θα ήταν κανονικά με το πέρασμα του χρόνου», συνέχισε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024