Κόρινθος: ΙΧ έκανε πέντε τούμπες στον αέρα, όμως ο οδηγός βγήκε χωρίς γρατζουνιά
Τύχη... βουνό είχε ο οδηγός που έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.
Την τύχη με το μέρος του είχε ένας οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, αυτό ξέφυγε της πορείας του, όμως εκείνος δεν τραυματίστηκε.
Ειδικότερα, το όχημα κινούνταν στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών στο ύψος του Κανταρέ στην Κόρινθο, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να βρεθεί κυριολεκτικά στον αέρα.
Αφού το όχημα έκανε αρκετές τούμπες σταμάτησε μπροστά από ένα σπίτι, με τον οδηγό να βγαίνει από αυτό χωρίς κανέναν πρόβλημα.
Στο σημείο έσπευσαν η Τροχαία Κορίνθου προκειμένου να διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.
- ΠΟΥ: Διπλάσια τα κρούσματα καρκίνου ως το 2050 – Ισχυρές ανισότητες
- Συνταγή: Φρουτοσαλάτα με μοτσαρέλα
- Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές βροχές και μελτέμια στο Αιγαίο – Έως 36 βαθμούς η θερμοκρασία
- Βάλε τις πιπεριές στη διατροφή σου, κάνει καλό
- ΕΦΚΑ – ΚΕΑΟ: Ρύθμιση χρεών σε 72 δόσεις – Νέα ευκαιρία για περίπου 1,5 εκατ. οφειλέτες
- «Απογειώνονται» οι καθυστερήσεις στις πτήσεις
- Νησιά και λειψυδρία – Τι φταίει και τι πρέπει να γίνει
- Η τεχνητή νοημοσύνη απέκτησε τον μεγαλύτερο αντίπαλό της: την κοινωνία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442