
Τσιτσιπάς – Ρουουσουβουόρι 2-0: «Πέταξε» για τον τελικό ο Στέφανος
Πραγματοποιώντας μια μεγάλη εμφάνιση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στον Ρουουσουβουόρι , επικρατώντας με 2-0 σετ, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του τουρνουά της Στοκχόλμης.
Την εξαιρετική του παράδοση στο τουρνουά της Στοκχόλμης συνέχισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Φιλανδού, Έμιλ Ρουουσουβουόρι με 2-0 σετ κλείνοντας έτσι θέση για τον μεγάλο τελικό του τουρνουά.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τουρνουά της Στοκχόλμης ήταν το πρώτο επιπέδου ATP που κατέκτησε στην καριέρα του (2018).
Διαβάστε επίσης: Στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ ήταν πέναλτι, στο Παναιτωλικός-Ολυμπιακός… Σάββατο βράδυ (vid)
Αντίπαλός του θα είναι ο Χόλγκερ Ρούνε (Νο27 της παγκόσμιας κατάταξης), ο οποίος νωρίτερα σήμερα νίκησε τον Άλεξ Ντε Μινόρ στον πρώτο ημιτελικό του θεσμού.
Ο Έλληνας τενίστας έδειξε από την αρχή του αγώνα, πως αυτός θα είναι το «αφεντικό» κάνοντας δικό του το πρώτο σετ, έπειτα από 39 λεπτά.
Στο δεύτερο σετ το σκηνικό δεν άλλαξε με τον 24χρονο να επικρατεί ξανά με (6-2) για το 2-0 και την νίκη-πρόκριση στον μεγάλο τελικό.
- LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ
- Στο μικροσκόπιο της Κοβέσι πρώην υπουργός και βουλευτές της ΝΔ – Νέα δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Κοινωνικός Τουρισμός: Πώς θα δείτε εάν είστε δικαιούχος
- LIVE: Ατρόμητος – Παναιτωλικός
- Επανέρχεται η αφρικανική σκόνη: Αυτές είναι οι επτά περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο
- Στεγαστικός εφιάλτης για τους νέους Έλληνες: Ενοίκια που καταβροχθίζουν τον βασικό μισθό


