Με νίκη 0-3 πέρασε η Παρί Σεν Ζερμέν από την έδρα της Αζαξιό για τη 12η αγωνιστική Ligue 1, με τα φώτα να πέφτουν άλλη μια φορά πάνω στον σούπερ σταρ των Παριζιάνων, Λιονέλ Μέσι.
Πέρα από το γκολ που σημείωσε και τις δύο ασίστ που μοίρασε στον Κιλιάν Εμπαπέ, ο Αργεντινός δέχτηκε ένα τεράστιο κύμα αγάπης. Τρία παιδιά εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να τον αγκαλιάσουν και να βγάλουν φωτογραφία με τον GOAT, και εκείνος δέχτηκε με μεγάλη χαρά.
Οι τρεις νέοι μπήκαν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Το πρώτο παιδί τον αγκάλιασε και έβγαλε φωτογραφία μαζί του, ο δεύτερος δεν πρόλαβε να βγάλει φωτογραφία αλλά μόνο να τον αγκαλιάσει και με τον τρίτο ο Μέσι έβγαλε αναμνηστική φωτογραφία.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν, μετά από δυο αγωνιστικές. Πάντως, δεν ήταν καλή απέναντι στην ουραγό Βερόνα που την απείλησε και με ισοφάριση αλλά η νίκη είναι σημαντική. Το γκολ ο Ραμπιό στο 41’.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ που πέτυχε χατ-τρικ, η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε 3-1 τη Μπέρνλι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Έφτασε τις 5 αγωνιστικές αήττητη η ομάδα του Βίτορ Περέιρα.
Με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να σκοράρει στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λίβερπουλ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Έβερτον στο πρώτο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο νέο γήπεδο των «ζαχαρωτών».