Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εξελίξεις με Φορτούνη στον Ολυμπιακό με απόφαση-μήνυμα του Μίτσελ – Έκπληξη με Ουί-Τζο

Εξελίξεις με Φορτούνη στον Ολυμπιακό με απόφαση-μήνυμα του Μίτσελ – Έκπληξη με Ουί-Τζο

Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε κανονικά τον Φορτούνη στην τελευταία προπόνηση πριν από τον Παναιτωλικό και δείχνει… αποστολή

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το ταξίδι στο Αγρίνιο ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό το βράδυ του Σαββάτου. Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται η τελευταία προπόνηση πριν από την αναμέτρηση με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου και όπως φαίνεται ο Μίτσελ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο ο Κώστας Φορτούνης να είναι στην αποστολή για το εν λόγω παιχνίδι. Πρώτη φορά φέτος.

Πώς προκύπτει αυτό; Η αλήθεια είναι πως το μήνυμα το έστειλε από τη χθεσινή προπόνηση. Όπου και πάλι ο 30χρονος επιτελικός μέσος έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Μετά το τέλος του προγράμματος, λοιπόν, ο Φορτούνης ενημερώθηκε ότι σήμερα πρέπει να προπονηθεί κανονικά με τους συμπαίκτες του και όχι νωρίτερα και χωριστά από τους άλλους.

Κάτι που σημαίνει ότι ο 59χρονος τεχνικός έχει μείνει ικανοποιημένος από τον ποδοσφαιριστή του και έχει στο μυαλό του να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η τελευταία φορά που ο Φορτούνης αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού ήταν στις 17 Μαΐου, όταν αγωνίστηκε 46 λεπτά στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο ισπανός τεχνικός ενημέρωσε χθες τους ποδοσφαιριστές που δε θα έκαναν προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα το πρωί της Παρασκευής. Και ο Φορτούνης δεν ήταν σε εκείνους που άφησε εκτός. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 9:00 το πρωί ο Μίτσελ υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη όσους θα είναι εκτός αποστολής και στους οποίους υπήρχε μια σημαντική έκπληξη.

Καθώς πρώτη φορά μπήκε στο δεύτερο γκρουπ ο Ουί-Τζο Χουάνγκ. Απόρροια της παρουσίας του έως τώρα, αλλά και της επιστροφής του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στη δράση. Από εκεί και πέρα, εκτός του νοτιοκορεάτη στράικερ, στο Αγρίνιο δε θα ταξιδέψουν ούτε οι… γνωστοί Λάιντνερ, Κούντε, Ντε Λα Φουέντε και Μπόουλερ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την αποστολή, αυτή αναμένεται να ανακοινωθεί μετά τις 14:00, όταν και θα έχει τελειώσει η τελευταία προπόνηση, με τον Μίτσελ να μην υπολογίζει τους τραυματίες Μαρσέλο, Βρσάλικο, ενώ περίμενε να δει την κατάσταση του Σισέ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στα ισχία.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024