
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Ρέθυμνο – Ακρωτηριάστηκε ο οδηγός
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο νεαρός υπέστη μερικό ακρωτηριασμό στο πόδι, στο ύψος του αστραγάλου.
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με μερικό ακρωτηριασμό του νεαρού θύματος συνέβη αργά χτες το βράδυ στο δρόμο από Πλακιά Ρεθύμνου προς τη Σούδα Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν στις 22:15 το βράδυ της Πέμπτης (20/10) όταν συγκρούστηκαν ένα αυτοκίνητο με μία μηχανή.
Εσπευσμένη διακομιδή
Άμεσα έφτασαν στο σημείο διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι μετέφεραν τον 20χρονο νεαρό τραυματία στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Εκεί οι εφημερεύοντες ιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση των τραυμάτων του νεαρού και αμέσως μετά, περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα, διέταξαν την εσπευσμένη διακομιδή του 20χρονου στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου με τη συνοδεία δύο γιατρών από το νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο νεαρός υπέστη μερικό ακρωτηριασμό στο πόδι, στο ύψος του αστραγάλου.
Η Τροχαία ερευνά τα αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο.
- Γιατί θα πετάξουν αεροσκάφη πάνω από την Αττική το απόγευμα της Πέμπτης
- «Η κατάσταση επιδεινώνεται»: Η Λιθουανία προχωρά στην άρση της απαγόρευσης των πυρηνικών όπλων
- Οι «baby boomers» ξανασκέφτονται τον γάμο μέχρι… να τους χωρίσει ο θάνατος – Τα «γκρι διαζύγια» που κερδίζουν έδαφος
- Και επίσημα ο Αθανασίου συνεχίζει στον ΟΦΗ
- Μηχανογραφικό 2026: Τι να προσέξετε στη συμπλήρωσή του
- «Το κιβώτιο»: Αναγνώριση βουβή, αγάπη αμετάδοτη

