Τα τηλέφωνα «φαντάσματα» της 12χρονης που χρησιμοποιούσε ο Μίχος: «Όταν έπαιζα στην πλατεία εκείνος έστελνε μηνύματα»
Ταυτοποιήθηκαν πέντε ακόμη πρόσωπα, μέσω των κινητών τους, τα οποία συνομιλούσαν με την 12χρονη.
«Πακιστανικά» ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, και τα δύο κινητά που χρησιμοποιούσε η 12χρονη από τα Σεπόλια.
Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ταυτοποιήθηκαν πέντε ακόμη πρόσωπα, μέσω των κινητών τους, τα οποία συνομιλούσαν με την 12χρονη.
Τα… πακιστανικά νούμερα
Τα αποκαλούν «φαντάσματα» ή «πακιστανικά». Πρόκειται για καρτοκινητά τηλέφωνα που έχουν ενεργοποιηθεί στο όνομα κάποιου αλλοδαπού, όχι απαραίτητα με τα πραγματικά του στοιχεία, αλλά σχεδόν απαραίτητα αγνώστου διαμονής.
Με δύο τέτοιους αριθμούς κυκλοφορούσε η 12χρονη.
Να σημειωθεί ότι το ίδιο το παιδί στην δεύτερη κατάθεση που έδωσε στην ψυχολόγο της αστυνομίας, ρωτήθηκε για τα κινητά.
Όπως είπε το ένα από τα δύο, το i-phone- της το είχε κάνει δώρο ο 53χρονος Ηλίας Μίχος. «Το κινητό έκανε 180 ευρώ αλλά κάτι συνεννοήθηκαν και μου έδωσε εμένα 100 ευρώ και πήγα και το πήρα» κατέθεσε η 12χρονη. Όταν την ρώτησαν αν θυμάται από πού τα πήρε, είπε: «Από ένα πακιστανικό μαγαζί που είναι εκεί στη γειτονιά».
Μάλιστα το παιδί ανέφερε ότι ο Ηλίας Μίχος χρησιμοποιούσε τα κινητά της, όταν εκείνη έπαιζε στην πλατεία: «Επειδή εγώ όταν έπαιζα στην πλατεία, καθόμασταν εκεί μαζί έξω και είχε το κινητό μου και έστελνε μηνύματα».
Πέντε ακόμη κινητά
Την ίδια ώρα, όπως προαναφέραμε ταυτοποιήθηκαν οι ιδιοκτήτες πέντε ακόμα αριθμών κινητών που συνομιλούσαν με την 12χρονη.
Τρία από αυτά ανήκουν σε άνδρες και δύο σε γυναίκες.
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)

























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442