«Mύλος» στην εκπομπή της Καινούργιου – Καφετζής, Παππάς και Τριαντάφυλλος σε μεγάλα… κέφια
Οι παίκτες του Survivor έλυσαν τις διαφορές του
O Τριαντάφυλλος και ο Τζέιμς Καφετζής μίλησαν για την εμπειρία τους στο Survivor αλλά και τη μεταξύ τους σχέση.
Οι δύο παίκτες του Survivor δέχτηκαν μια έκπληξη από την Κατερίνα Καινούργιου.
Η παρουσιάστρια επιφύλασσέ μια έκπληξη για τους δύο πρώην παίκτες του Survivor και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έβγαλε στον αέρα της εκπομπής τον Αλέξη Παππά, ο οποίος στρίμωξε τον Τζέιμς Καφετζή.
Διαβάστε επίσης: Τζέιμς Καφετζής: Κατηγορεί κτηνίατρο ότι σκότωσε τον σκύλο του
Οι τρεις άνδρες συμμετείχαν στον ίδιο κύκλο του Survivor, ωστόσο αγωνίζονταν σε διαφορετικές ομάδες αφού ο Αλέξης Παππάς με τον Τριαντάφυλλο αγωνίζονταν στην ομάδα των διασήμων ενώ ο Τζέιμς Καφετζής βρισκόταν στην ομάδα των μαχητών.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Αλέξης Παππάς ζήτησε τον λόγο από την Κατερίνα Καινούργιου και απευθύνθηκε στον Τζέιμς Καφετζή, θέλοντας να του κάνει μια ερώτηση για το Survivor.
«Κάποιος είχε την απορία για ποιο λόγο είχε εναντιωθεί απέναντι στον Τζέιμς και θα πω και κάτι το οποίο δεν είχα πει ποτέ. Είχα ακούσει ότι μπορεί να είχε κινητό στο παιχνίδι και αυτό με είχε εξοργίσει. Αυτό ήταν κάτι το οποίο δεν μου άρεσε. Προτείνω όμως στον Τζέιμς να βγούμε και να τα πούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς.
«Το είχα ακούσει και εγώ ότι έχω κινητό και ότι το φορτίζω με θετική ενέργεια», απάντησε χιουμοριστικά ο Τζέιμς Καφετζής.
Διαβάστε επίσης
- Θ. Γλαβίνας (ΠΑΣΟΚ): Έπρεπε να αλλάξουν τον κ. Ντόκο το επόμενο δευτερόλεπτο
- Νέες επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν με στόχο την πόλη – λιμάνι Μπάνταρ Αμπάς, την νήσο Κεσμ και το Σιρίκ
- Διαδοχικές συναντήσεις Γεραπετρίτη στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ – Στο επίκεντρο η διεθνής αρχιτεκτονική ασφάλειας
- Το Ιράν για τις κυρώσεις στο πετρέλαιο: Οι ΗΠΑ οδηγούν τις διαπραγματεύσεις σε αποτυχία
- Οι Στάρμερ και Στέρε φόρεσαν μπλούζες των εθνικών τους ομάδων στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ
- ΠΑΚΟΕ: Σε ποιες παραλίες να κολυμπήσετε «με ασφάλεια» από την Κόρινθο έως την Πάτρα
- Γιορτή σήμερα 8 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442