Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Η 12χρονη «είναι πάρα πολύ ψηλή και εύσωμη, μοιάζει 18 ετών» λέει η δικηγόρος του 34χρονου

Σεπόλια: Η 12χρονη «είναι πάρα πολύ ψηλή και εύσωμη, μοιάζει 18 ετών» λέει η δικηγόρος του 34χρονου

Η δικηγόρος του 34χρονου σχολίασε την εξωτερική εμφάνιση του παιδιού υποστηρίζοντας πως ο πελάτης της δεν κατάλαβε την πραγματική του ηλικία

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 33χρονος υπάλληλος και ο 34χρονος επιχειρηματίας που κατηγορούνται για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια.

Η δικηγόρος του 34χρονου σχολίασε την εξωτερική εμφάνιση του παιδιού (!), υποστηρίζοντας πως ο πελάτης της δεν κατάλαβε την πραγματική του ηλικία. «Μη γνωρίζοντας ότι η κοπέλα είναι 12, διότι δεν ξέρω αν είδατε φωτογραφίες είναι πάρα πολύ ψηλή και εύσωμη και φαίνεται 18 με 20 ετών, βγήκε ένα βράδυ μαζί της» είπε προκλητικά η δικηγόρος Γιώτα Παντελεάκη μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης: Γνωστή χορεύτρια «ψάρεψε» τη 12χρονη – Ήθελε να την κάνει «δώρο» στον άντρα της

«Βέβαια δεν φαινόταν η ηλικία της! Εχετε δει φωτογραφίες; Είναι πάρα πολύ ψηλή, είναι εύσωμη, πλασαριζόταν στο site σαν 17χρονη. Οταν την είδε, θεώρησε ότι είναι 18 με 20 ετών. Κατηγορείται ο άνθρωπος ότι εν γνώσει του προέβη σε ασελγή πράξη» συμπλήρωσε η δικηγόρος.

«Νόμιζε ότι είναι 17 ετών»

«Αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία. Τα στοιχεία της δικογραφίας είναι γενικά και αόριστα ως προς τον χρόνο, ως προς το αυτοκίνητο, ως προς πολλά άλλα. Ο εντολέας μου δεν αρνήθηκε τη συνάντηση όμως υπάρχει και ένα νομοθετικό πλαίσιο που πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε. Η παράγραφος 3 για την οποία κατηγορείται, δηλαδή για γενετήσια πράξη, αναφέρει πως αν κάποιος έρθει σε επαφή με 15 ετών και 1 ημέρα, η φυλάκιση είναι 3 έτη και η δίωξη είναι πλημμεληματική. Σε πλημμελήματα δεν χωρεί προσωρινή κράτηση όπως γίνεται σε αυτή την περίπτωση» είπε ο δικηγόρος του 33χρονου Ιωάννης Μπαρκαγιάννης. «Ο εντολέας μου ήρθε σε επαφή, όχι σε ερωτική επαφή. Είχε την εντύπωση ότι έρχεται σε επαφή με ένα άτομο 17 ετών» σημείωσε ο κ. Μπαρκαγιάννης και προανήγγειλε προσφυγή στο δικαστικό συμβούλιο.

Υποστήριξε πως κατέθεσε στην ανακρίτρια και την έκθεση του ψυχιάτρου που διόρισε η πλευρά του 33χρονου στην οποία καταδεικνύεται «ότι η πνευματική του δυνατότητα δεν είναι αυτή της ηλικίας του».

Διαβάστε επίσης: Η «λίστα της φρίκης» με τους παιδοβιαστές της 12χρονης – Εξοργιστικές δηλώσεις από Μίχο – Τι ισχυρίζεται η μητέρα

Sports in

Παίκτης της Ντόρτμουντ έγραψε χθες τεστ στα μαθηματικά και σήμερα παίζει στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Κιελ Βέτιεν της Μπόρουσια Ντόρτμουντ δεν είχε καταφέρει να ταξιδέψει τη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα για το Παρίσι, αφού πρώτα έπρεπε να δώσει εξετάσεις για το σχολείο!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024