Για το ιστορικό και κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών σαλπάρει το «Fishy» την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στις 13:40 στο MEGA.
Ψάρεμα με τον Γιάννη Ζουγανέλη
Ο Γιάννης Ζουγανέλης έχει πιάσει για λίγο δουλειά σε ένα παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο και όταν συναντάει τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τον Κώστα Αντωνιάδη, αποφασίζει να πάει μαζί τους για ψάρεμα. Η θαλασσινή τους εξόρμηση, όμως, έχει εμπόδια. Ο καιρός δεν είναι ευνοϊκός και τους αναγκάζει να μετακινούνται σε διαφορετικά σημεία με το σκάφος. Θα καταφέρουν να πιάσουν ψάρια για το γεύμα τους;
Επιστρέφοντας στο νησί, η παρέα επισκέπτεται το αρχοντικό της Μπουμπουλίνας και μαθαίνει την ιστορία της ηρωίδας της Ελληνικής Επανάστασης. Ακολουθεί μία συνάντηση με τον Δημήτρη Κουλούρη, ολυμπιονίκη της κολύμβησης, ο οποίος μιλάει για τη συμμετοχή του στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση Spetsathlon.
Η μέρα ολοκληρώνεται με ένα υπέροχο γεύμα από τα χέρια και τη φαντασία του σεφ Γιώργου Τσαπάρα. Δίπλα στο κύμα, ο Γιάννης Ζουγανέλης αφηγείται στον Γιάννη Τσιμιτσέλη απολαυστικές ιστορίες από τη ζωή και την καλλιτεχνική πορεία του.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας