Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απέλυσε τον δικηγόρο του

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απέλυσε τον δικηγόρο του

Ο ίδιος είχε μιλήσει μόλις 5 ημέρες πριν στα ΜΜΕ σχετικά με την μεταφορά της μικρής Λυδίας στις Φιλιππίνες μαζί με τους γονείς της Κάρολάιν.

Ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ εξέδωσε από τις φυλακές ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ενημερώνοντας πως τερματίστηκε κάθε μορφή εκπροσώπησης και νομικής συνεργασίας του ιδίου και του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Παπαΐωαννίδη.

Ο λόγος της απόλυσης του δικηγόρου του Αναγνωστόπουλου δεν έχει γίνει γνωστός.

Πάντως ο ίδιος είχε μιλήσει μόλις 5 ημέρες πριν στα ΜΜΕ σχετικά με την μεταφορά της μικρής Λυδίας στις Φιλιππίνες μαζί με τους γονείς της Κάρολάιν.

Τι είχε πει πριν 5 ημέρες για τον Αναγνωστόπουλο

Ο δικηγόρος του τότε είχε αναφέρει πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αιφνιδιάστηκε με τη συγκεκριμένη είδηση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μιλώντας στο TheNewspaper.gr είχε δηλώσει τα εξής:  «Πρόκειται για μία απρόσμενη παραβίαση του δικαιώματος της επικοινωνίας για την οικογένεια του εντολέα μου. Αυτή η εξέλιξη και η μη επικοινωνία με τους γονείς του Μπάμπη, δεν θα κάνει καλό στο παιδί. Είμαι βέβαιος ότι θα δοθεί μία λύση μέσω της δικαστικής οδού. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σίγουρα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες για την προάσπιση του παιδιού, όπως η παραίτηση από δικαιώματα και η μεταβίβαση της περιουσίας του εντολέα μου».

Σημειώνεται πως η  Σούζαν Κράουτς και η δύο ετών Λυδία, αναχώρησαν αεροπορικώς την Κυριακή για τη Μανίλα, όπου θα διαμείνουν για ένα διάστημα μαζί με την αδερφή της δολοφονημένης Καρολάιν. Η σκέψη της οικογένειας είναι να παραμείνει το παιδί εκεί για την υπόλοιπη ζωή του και η επικοινωνία με τους γονείς του καταδικασθέντα πατέρα να γίνεται μέσω skype.

Είχαν αραιώσει οι επαφές τους

Όπως ανέφερε ο ΑΝΤ1 οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του δικηγόρου δυσαρέστησαν τον συζυγοκτόνο, ενώ του αποδίδει ευθύνες για την καταγραφή της μητέρας του από τηλεοπτική κάμερα και την προβολή της από τηλεοπτικό σταθμό.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024