
Δημήτρης Σούρας: Έπεσε θύμα κλοπής από τη γυναίκα που του καθάριζε το σπίτι
Πώς δρούσε η οικιακή βοηθός
Θύμα κλοπής από άνθρωπο που σίγουρα δεν περίμενε έπεσε ο γνωστός ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες δράστης είναι η οικιακή βοηθός που είχε στο σπίτι του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα δυο τελευταία χρόνια η νεαρή κατηγορείται ότι άρπαζε από το διαμέρισμα του πολύτιμα αντικείμενα.
- Διαβάστε επίσης: Θανάσης Βισκαδουράκης: Θύμα κλοπής ο ηθοποιός
Κάποια στιγμή όμως ο κ. Σούρας κατάλαβε ότι του έλειπαν προσωπικά του είδη μεγάλης αξίας και θέλησε να κάνει καταγγελία.
Όπως έχει γίνει γνωστό, το τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος ξεκίνησε έρευνα και σχετικά γρήγορα οι αρχές κατέληξαν στην 35χρονη οικιακή βοηθό.
Πώς δρούσε η οικιακή βοηθός
Η νεαρή έκλεβε σιγά σιγά από το διαμέρισμα του γνωστού ψυχιάτρου χωρίς εκείνος να το έχει συνειδητοποιήσει καθώς της είχε τυφλή εμπιστοσύνη.
Η 35χρονη οδηγήθηκε, αρχικά στο Αυτόφωρο, καθώς όπως διαπιστώθηκε δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα μας. Επίσης, σε βάρος της, για το αδίκημα της κλοπής, σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.
- Ο Τραμπ απειλεί με «μεγάλο τελωνειακό δασμό» τη Βρετανία εάν δεν καταργήσει φόρο ψηφιακών υπηρεσιών
- Η Ρωσία καταγγέλλει τις νέες κυρώσεις της ΕΕ που «δεν διαθέτουν νομιμοποίηση από τον ΟΗΕ»
- Πυρηνικά όπλα: Μεγεθύνονται οι επενδύσεις στην παραγωγή τους – Ξεπερνώνται οι ηθικές αναστολές
- G 20: Ο Τραμπ διατηρεί αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Πούτιν στη σύνοδο της Φλόριντα
- Περού: Η Lockheed Martin επιβεβαιώνει την αγορά των 12 F-16
- ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος κατηγορεί την Κίνα για κρυφή και σε μεγάλη κλίμακα αντιγραφή των αμερικανικών εταιρειών ΤΝ


