Ουνιόν Βερολίνου – Ντόρτμουντ 2-0: Μόνοι πρώτοι οι Βερολινέζοι
Η Ουνιόν Βερολίνου συνεχίζει τη πορεία πρωταθλητισμού αφού νίκησε με 2-0 την Ντόρτμουντ και είναι μόνη πρώτη στην Bundesliga.
-
Στάχτη το παλιό κτίριο του θεάτρου Μπάντμιντον – Έρευνα για τα αίτια της φωτιάς
-
Παναγιώτης Νέστορας: «Μέσα σε 5 χρόνια έχασα κόρη και σύζυγο»
-
Πολυτέλεια; Ξεχάστε όσα ξέρατε – Οι εκατομμυριούχοι της ΑΙ ξοδεύουν αλλού τα χρήματά τους
-
Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών για τέσσερις πεζοπόρους που εγκλωβίστηκαν στο φαράγγι Σιπρένι
Το τρένο της Ουνιόν δεν σταμάτησε ούτε από την Ντόρτμουντ αφού οι πρωτευουσιάνοι νίκησαν με 2-0 και έμειναν μόνοι πρώτοι στη Bundesliga.
H Ντόρτμουντ στο 5′ έχασε με τον Μενιέ τεράστια ευκαιρία αλλά το γκολ το έβαλε δύο λεπτά αργότερα η Ουνιόν.
Διαβάστε επίσης: ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 2-2: Απόδραση στο φινάλε με γκολάρα
Αυτό έγινε με απίθανο λάθος του Κόμπελ, που στην προσπάθεια να διώξει, γλίστρησε, ο Χάμπερερ τη βρήκε μπροστά του και την έσπρωξε να μπει στην ανυπεράσπιστη εστία για το 1-0.
Στο 20′ η Ουνιόν έκανε και το 2-0 με τον ίδιο δράστη αφού ο επιθετικός της Ουνιόν με δυνατό σουτ ξανανίκησε την άμυνα των Βεστφαλών που βρισκόταν σε πανικό.
Η Ντόρτμουντ κόλλησε και δεν βρήκε λύσεις σε κανένα σημείο του ματς και απείλησε μόνο με τον Μουκοκό στο 80′ μ συνέπεια να πέσει στην 8η θέση της βαθμολογίας.
ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Ρόνοου, Μπαουμγκάρτλ, Κνόχε, Λέιτε, Τρίμελ, Σέφερ (87′ Πάντοβιτς), Κεντίρα, Χάμπερερ (62′ Τόρσμπι), Ριέρσον, Μπέκερ (87′ Λέβελινγκ), Γιορντάν (70′ Μπέρενς)
ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Ζούλε (70′ Αζάρ), Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μενιέ (46′ Μάλεν), Τσαν (82′ Ρέινα), Οζτσάν (46′ Ρόις), Μπέλινχαμ, Γκερέιρο, Αντεγιέμι (46′ Μπραντ), Μουκόκο
- Παρέδες για όσα λέγονται περί εύνοιας στο Μουντιάλ: «Δεν δίνουμε σημασία, απαντάμε στο γήπεδο»
- «Ο Σέκουλιτς θα είναι ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα»
- Ο Βινίσιους πήγε διακοπές με Βραζιλιάνα παρουσιάστρια – Οι «πικάντικες» φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν (pics)
- Νέα αποκάλυψη για την υπόθεση Μπάλογκαν: Η FIFA ακύρωσε την κόκκινη κάρτα χωρίς ψηφοφορία (pic)
- «Ο Τζόλης απέρριψε νέα πρόταση γιατί θέλει μόνο Άρσεναλ» (vid)
- Ο Φορλάν ανέλαβε την Ουρουγουάη μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ (pic)
- Ρόδρι: «Ο Λαμίν Γιαμάλ πρέπει να ηρεμήσει το άγχος του»
- Σίνερ για την κατάκτηση του Wimbledon: «Αυτός ο τίτλος σημαίνει πολλά, πέρασα μία δύσκολη περίοδο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442