
Σεπόλια: Στις φυλακές Γρεβενών ο Ηλίας Μίχος – Δείτε βίντεο
Η μεταγωγή του Ηλία Μίχου πραγματοποιήθηκε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας με ισχυρή αστυνομική δύναμη να συνοδεύει την κλούβα της ΕΛΑΣ.
Στις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατούνται υπόδικοι και καταδικασμένοι για υποθέσεις βιασμών ανηλίκων, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης.
Η μεταγωγή του Ηλία Μίχου πραγματοποιήθηκε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας με ισχυρή αστυνομική δύναμη να συνοδεύει την κλούβα της ΕΛΑΣ.
Η κάμερα του trikalavoice.gr κατέγραψε την αυτοκινητοπομπή έξω από την Καλαμπάκα, λίγα χιλιόμετρα από τις φυλακές Γρεβενών.
Υπενθυμίζεται ότι ο δεύτερος προφυλακισμένος για τον βιασμό της 12χρονης, Ιωάννης Σοφιανίδης, μεταφέρθηκε στις φυλακές Τριπόλεως τη δεύτερη από τα σωφρονιστικά καταστήματα στην οποία καταλήγουν υπόδικοι και κατάδικοι για σεξουαλικής φύσεως αδικήματα.
Δείτε βίντεο:
- Νέα σενάρια για το μέλλον του Αταμάν: «Μετρημένες οι μέρες του στην Αθήνα»
- Μαργαρίτα: Στο νοσοκομείο η βασίλισσα της Δανίας
- Θα ξαναβρεί η Νέα Δημοκρατία τη χαμένη ψυχή της;
- Το μήνυμα που έστειλε ο Γιαννακόπουλος: «Όλα τούμπα θα τα κάνουμε»
- Κικίλιας για παράνομη αλιεία από Τούρκους ψαράδες: «Ζητούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να παρέμβει»
- Απίστευτο και όμως αληθινό: Ούτε ένα τάιμ άουτ δεν πήρε ο Μαρτίνεθ στο Game 5





