
Οπαδοί της Κορίνθιανς επιτέθηκαν στο λεωφορείο της Φλαμένγκο
Επίθεση δέχτηκε το λεωφορείο της αποστολής τη Φλαμένγκο από οπαδούς τη Κορίνθιανς πριν τον πρώτο τελικό του Κυπέλλου Βραζιλίας.
Κορίνθιανς και Φλαμένγκο ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ στον τελικό του Κυπέλλου Βραζιλίας, έτσι όλα είναι ανοιχτά για το δεύτερο παιχνίδι.
Αυτό όμως που τράβηξε το περισσότερο ενδιαφέρον για κακό λόγο ήταν κάποια επεισόδια που σημειώθηκαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Συγκεκριμένα όταν έφτασε το λεωφορείο της αποστολής της Φλαμένγκο, οι οπαδοί της Κορίνθιας επιτέθηκαν σε αυτό εκτοξεύοντας πέτρες.
Ωστόσο όλοι όσοι βρίσκονταν μέσα στο λεωφορεία δεν έπαθαν απολύτως τίποτα, με το λεωφορεία βέβαια να έχει αρκετές υλικές σημίες.
Παρακάτω θα δείτε το βίντεο που τραβήχτηκε από το εσωτερικό του λεωφορείου, όπου φαίνονται ξεκάθαρα οι ζημιές που προκλήθηκαν.
Vídeo de dentro do ônibus para mostrar o estrago que as pedras arremessadas por corinthianos fizeram no veículo que transportava parte da torcida do Flamengo à Neo Química Arena. pic.twitter.com/9stmtQLMBe
— Venê Casagrande (@venecasagrande) October 12, 2022
- Οι εκπαιδευτές σκύλων που άλλαξαν ριζικά τη ζωή δύο αδέσποτων κουταβιών – Ποιο είναι το μήνυμά τους
- The Expla-in Project | Πόσο κοστίζει τελικά το συναυλιακό καλοκαίρι;
- «Βίαιη τρομοκρατική επίθεση κατά του Κιέβου», καταγγέλλει η Ουκρανία – «Εκτοξεύτηκαν 40 βαλλιστικοί πύραυλοι»
- Περού: Τουλάχιστον 3 νεκροί, ανάμεσά τους 17χρονος, εξαιτίας σεισμού
- Σήμερα (19/7) η άφιξη του Όσμαν στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ
- Θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά: Ασθενοφόρο συγκρούστηκε με ΙΧ – Νεκρός ο ασθενής




