
GNTM: Η πίτσα έπεσε… βάρια σε μια διαγωνιζόμενη
Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας
Στο αποψινό επεισόδιο του GNTM, τα κορίτσια απόλαυσαν χαλαρές στιγμές και στη συνέχεια γνώρισαν τον διατροφολόγο, Δημήτρη Πέππα και τον γυμναστή, Αλέξανδρο Σίαρς.
Ο πρώτος έφερε τις διαγωνιζόμενες πιο κοντά την Ikarian diet, πάνω στην οποία θα βασιστεί το διατροφικό πρόγραμμά τους, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι ενώ ο δεύτερος έδωσε μια γεύση από το πρόγραμμα γυμναστικής που θα πρέπει να ακολουθήσουν.
Η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας πήγαν τα κορίτσια για bowling. Ένα ατύχημα διέκοψε τη διαδικασία φωτογράφισης που ακολούθησε και μία παίκτρια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Η ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στην έναρξη του αποψινού πλατό έδειξε ότι θα πρέπει να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στην Κάτια, η οποία δεν κατάφερε να φέρει κάποια φωτογραφία για αξιολόγηση.
Το όνειρο του GNTM 5 τελείωσε πρόωρα για μία ακόμα διαγωνιζόμενη, που δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές, ενώ παράλληλα «ξεσκεπάστηκαν» πρόσωπα και καταστάσεις, που συμβαίνουν off camera. Η παίκτρια, που δεν συνεχίζει το ταξίδι της στο GNTM κι αποχαιρέτησε τα υπόλοιπα κορίτσια, είναι η Νάγια, η οποία είχε τη χειρότερη φωτογραφία. Η Βίκυ Καγιά της ανέφερε ότι δεν νομίζει πως μπορεί να ανταπεξέλθει στους ρυθμούς το διαγωνισμού.
Δείτε το απόσπασμα
- O Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Θοδωρή Καλαμάτα
- Συναγερμός για φωτιά στην Κεφαλονιά – Ήχησε το 112
- Λήξη συναγερμού στον Πειραιά – Δεν εντοπίστηκε διαρροή αερίου
- Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί το Ιράν με πλήγματα σε πολιτικές και ενεργειακές υποδομές – Ακόμη και στην Τεχεράνη
- Το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Χίτλερ στην Αυστρία έγινε αστυνομικό τμήμα
- «Πλησιάζει σε deal με την Γκενκ για τον Καρέτσα η Ντόρτμουντ – Ανέβασαν την προσφορά τους οι Βεστφαλοί»
