Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός: Προσοχή - Έρχονται καταιγίδες από το βράδυ της Πέμπτης

Καιρός: Προσοχή – Έρχονται καταιγίδες από το βράδυ της Πέμπτης

Ο Σάκης Αρναούτογλου επισημαίνει ότι ο καιρός «αγριεύει» από το βράδυ της Πέμπτης. Δείτε σε ποιες περιοχές αναλυτικά.

Από το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να «αγριέψει» ο καιρός, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Η αυριανή μέρα θα ξεκινήσει με συννεφιά, η οποία θα επεκταθεί από τα βορειοδυτικά στα νότια της χώρας.

Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ στα ανατολικά της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής, από το πρωί θα δούμε ηλιοφάνεια, ενώ στη δυτική Ελλάδα θα έχουμε τοπικές συννεφιές.

Πού θα βρέξει

Σε Βόρειο Ιόνιο και Δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθούν έντονες βροχές ενώ και στους νομούς Φλώρινας και Πέλλας αναμένονται βροχές.

Από το μεσημέρι η συννεφιά θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας όπως τις Κυκλάδες, ενώ θα αυξηθούν οι βροχές στα βορειοδυτικά τμήματα της Ελλάδας.

Από το βράδυ της Πέμπτης και τα ξημερώματα της Παρασκευής αναμένονται έντονες βροχές τόσο στη βορειοδυτική Ελλάδα όσο και στα νησιά του Ιονίου.

Για την ισχύ των ανέμων

Αναφορικά με τους ανέμους αυτοί θα πνέουν νότιοι στο Ιόνιο, ενώ στο Αιγαίο βόρειοι εντάσεως 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία το μεσημέρι θα κυμανθεί στους 25 βαθμούς στα ηπειρωτικά, στους 22 στο Αιγαίο και 2 βαθμούς υψηλότερα, στους 24 στο Ιόνιο. Στα νότια της Πελοποννήσου ο υδράργυρος θα αγγίξει και τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Ειδικότερα για την Αττική, ενώ η μέρα αναμένεται να ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, από το απόγευμα και μετά οι συννεφιές θα πυκνώσουν με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 17 και 26 βαθμών Κελσίου.

Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης περιμένουμε συννεφιές που θα ενταθούν από το μεσημέρι και θα έχουμε τις πρώτες βροχές στα βορειοδυτικά της κεντρικής Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς.

Για την Παρασκευή οι νεφώσεις θα συνεχιστούν και θα κινούνται από τα δυτικά προς τα ανατολικά εκτός της περιοχής της Θράκης.

Στο Ιόνιο και τη δυτική Ελλάδα θα εκδηλωθούν βροχές, ενώ ομπρέλα θα χρειαστούμε και στην Αττική. Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Για την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε πως το Σάββατο θα έχουμε αστάθεια σε ανατολική Στερεά, Εύβοια, Κρήτη και Δωδεκάνησα με τη θερμοκρασία στα κεντρικά να βρίσκεται στους 22 βαθμούς ενώ την Κυριακή περιμένουμε βελτίωση του καιρού με φαινόμενα μόνο στην Κρήτη και πιο ανατολικά, στην Κύπρο. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Από την επόμενη Δευτέρα σε όλη τη χώρα επιστρέφει η ηλιοφάνεια με λίγα μόνο φαινόμενα στην περιοχή της Κρήτης και την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024