Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ας μιλήσουμε για την γυναικεία εκσπερμάτιση - Η διαφορά με το squirting και πώς επιτυγχάνεται

Ας μιλήσουμε για την γυναικεία εκσπερμάτιση – Η διαφορά με το squirting και πώς επιτυγχάνεται

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε!

Η σεξουαλικότητα του άντρα είναι ένα καλά χαρτογραφημένο επιστημονικό πεδίο, καθώς πλέον οι επιστήμονες έχουν καταφέρει να εντοπίσουν βασικά σημεία – κλειδιά.

Μάλιστα, κυρίως όσον αφορά στους άντρες, η επιστήμη έχει καταφέρει να εντοπίσει του παράγοντες που συμβάλλουν στην ερωτική διέγερση του άντρα, τις ερωτογενείς ζώνες του αντρικού σώματος, καθώς και τον ακριβή μηχανισμό του οργασμού και της εκσπερμάτισης.

Αντιθέτως, η γυναικεία σεξουαλικότητα αποτελεί ακόμη και σήμερα ένα μυστήριο για τους επιστήμονες, καθώς δεν έχουν καταφέρει να την αποκρυπτογραφήσουν πλήρως.

Βασικός λόγος πίσω από αυτό είναι ότι το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα είναι πολύ πιο περίπλοκο από το αντρικό.

Τι είναι η γυναικεία εκσπερμάτιση

Μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο ιδιωτικό νοσοκομείο Parly II στην κοινότητα Le Chesnay αποκαλύπτει νέα στοιχεία για το φαινόμενο της γυναικείας «εκσπερμάτισης», τι συμβαίνει δηλαδή όταν η γυναίκα εκτοξεύει υγρά τη στιγμή του οργασμού.

Οι ερευνητές θέλησαν να διαπιστώσουν από τι ακριβώς αποτελούνται αυτά τα υγρά και αποδεικνύεται ότι τελικά είναι ούρα! Οι συμμετέχουσες εκτόξευαν με δύναμη υγρά από τον κόλπο τους, τα οποία μάλιστα δεν είχαν λευκό χρώμα. Μάλιστα, στην έρευνα βρήκαν ότι πολλές από τις γυναίκες εκτόξευσαν μικρές ποσότητες του αντιγόνου PSA (προστατικό ειδικό αντιγόνο), ένα ένζυμο που βρίσκεται στο σπέρμα των αντρών.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως όταν όμως απελευθερώνεται το PSA με το σπέρμα, διαρρέουν και μικρές ή μεγαλύτερες ποσότητες ούρων.

Η διαφορά με το squirting

Πολλοί μπερδεύουν την εκσπερμάτιση με το squirting, όμως αν και μοιάζουν, δεν είναι τα ίδια.

Όπως εξηγεί η ειδικός μπορεί κάποια γυναίκα να εκσπερματώνει αλλά να μην αισθάνεται το ίδιο όταν πολλά υγρά βγαίνουν με δύναμη από την ουρήθρα της κατά τη διάρκεια του σεξ – και δεν είναι ούρα – (squirting).

Όταν μια γυναίκα βιώνει το λεγόμενο squirting αυτό συμβαίνει γιατί ερεθίζεται το σημείο G, είτε η κλειτορίδα της είτε και τα δύο μαζί. Όπως εξηγεί οι παραουρηθρικοί αδένες, το σημείο G και σπόγγος της ουρήθρας βρίσκονται στο ίδιο σημείο του σώματός μας. Τυπικά, όταν  ενα ερεθίζεται ένα σημείο τότε ερεθίζονται όλα. Αν ερεθιστούν οι παραουρηθρικοί αδένες τότε ναι ακολουθεί αυτό το είδος ψεκασμού που λέγεται squirting.

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν μια διαφορετική απάντηση σχετικά με το πως βιώνουν το squirting. Kάποιες λένε ότι είναι πιο έντονο ενώ κάποιες νιώθουν το ίδιο με τον απλό οργασμό.

«Για μένα έρχεται πρώτα ο οργασμός και μετά ο αρραβωνιαστικός μου πιέζει το σημείο G και μετά έρχεται το squirting. Για μένα δεν έχει την ίδια αίσθηση» λέει η Abby, 42 ετών. Επειδή υπάρχει πίεση στην ουρήθρα κάποιοι άνθρωποι αναφέρουν ότι νιώθουν την ανάγκη να ουρήσουν πριν ακριβώς αρχίζει η διαδικασία αυτή.

Πώς θα το καταφέρεις;

Όπως περιγράφουμε και παραπάνω το squirting έρχεται αφού ερεθιστεί το σημείο G είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με την κλειτορίδα. Καλό είναι να υπάρχουν από κάτω μερικές πετσέτες ή ένα αδιάβροχο κάλυμμα κάτω στο κρεβάτι ή να το δοκιμάσεις στην μπανιέρα.

Το πόσο υγρό θα βγάλει κανείς έχει να κάνει με το άτομο. Κάποιοι βγάζουν πολύ λίγο, άλλοι μεγάλη ποσότητα. Το κλίμα και η διάθεση παίζει μεγάλο ρόλο. Καλό είναι να έχεις κλειστό το κινητό ή να είσαι σε λειτουργία πτήσης και μετά να αρχίζεις τη σοβαρή δουλειά…

Τα παιχνίδια (sex toys) επίσης βοηθούν πολύ. Πρέπει να δώσεις βάση στο σημείο G και στην κλειτορίδα σου.

Sports in

Ο άνδρας που έσωσε 300 έργα του Βαν Γκογκ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ένας αιμοβόρος συνεργάτης των ναζί

Το 1942, ο Sam van Deventer φιλοξένησε ένα οικογενειακό πάρτι για τα 50ά γενέθλια του αιμοδιψούς Arthur Seyss-Inquart, του επιτρόπου του Ράιχ για τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στις Κάτω Χώρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024