Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, όταν οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 40’ με αυτογκόλ του Ντόι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο γύρισαν τούμπα το παιχνίδι και με γκολ των Γκάρι Ροντρίγκες (58’) και Μπακαμπού (81’) πήραν τη νίκη (2-1).

Λίγα λεπτά πριν το γκολ του Αφρικανού μεσοεπιθετικού, με το οποίο οι Πειραιώτες έφεραν στα ίσια το ματς, οι Ερυθρόλευκοι έχασαν πέναλτι με τον Χάμες (52’). Ο Μεγιάδο ανέτρεψε τον Βρουσάι και ο διαιτητής, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Μανδάς απέκρουσε. Μια φάση βέβαια στην οποία θα έπρεπε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Διαμαντόπουλος, να δώσει επανάληψη, καθώς όπως φαίνεται από την παρακάτω φωτογραφία, είχαν μπει εντός περιοχής παίκτες του ΟΦΗ πριν έρθει σε επαφή με την μπάλα ο Χάμες Ροντρίγκες.

Εκτός από τον διαιτητή, μερίδιο ευθύνης έχει και ο VARίστας, Αριστομένης Κουτσιαύτης, ο οποίος έπρεπε να συστήσει στον διαιτητή να δώσει επανάληψη στην εκτέλεση του πέναλτι. Η φωτογραφία εκθέτει τόσο τον ρέφερι από την Αρκαδία όσο και τον Αρτινό VARίστα.

Δείτε το βίντεο με το πέναλτι: