Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί έπρεπε να επαναληφθεί το πέναλτι του Χάμες Ροντρίγκες – Η φωτογραφία που εκθέτει τον διαιτητή

Γιατί έπρεπε να επαναληφθεί το πέναλτι του Χάμες Ροντρίγκες – Η φωτογραφία που εκθέτει τον διαιτητή

Ο Μανδάς απέκρουσε, αλλά το πέναλτι θα έπρεπε να επαναληφθεί, καθώς όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, έχουν μπει μέσα στην περιοχή παίκτες του ΟΦΗ, πριν εκτελέσει ο Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, όταν οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 40’ με αυτογκόλ του Ντόι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο γύρισαν τούμπα το παιχνίδι και με γκολ των Γκάρι Ροντρίγκες (58’) και Μπακαμπού (81’) πήραν τη νίκη (2-1).

Λίγα λεπτά πριν το γκολ του Αφρικανού μεσοεπιθετικού, με το οποίο οι Πειραιώτες έφεραν στα ίσια το ματς, οι Ερυθρόλευκοι έχασαν πέναλτι με τον Χάμες (52’). Ο Μεγιάδο ανέτρεψε τον Βρουσάι και ο διαιτητής, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Μανδάς απέκρουσε. Μια φάση βέβαια στην οποία θα έπρεπε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Διαμαντόπουλος, να δώσει επανάληψη, καθώς όπως φαίνεται από την παρακάτω φωτογραφία, είχαν μπει εντός περιοχής παίκτες του ΟΦΗ πριν έρθει σε επαφή με την μπάλα ο Χάμες Ροντρίγκες.

Εκτός από τον διαιτητή, μερίδιο ευθύνης έχει και ο VARίστας, Αριστομένης Κουτσιαύτης, ο οποίος έπρεπε να συστήσει στον διαιτητή να δώσει επανάληψη στην εκτέλεση του πέναλτι. Η φωτογραφία εκθέτει τόσο τον ρέφερι από την Αρκαδία όσο και τον Αρτινό VARίστα.

Δείτε το βίντεο με το πέναλτι:

 

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024