
Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Μαρία Καβογιάννη μιλούν για το «Maestro»
Στα εννιά επεισόδια του «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται αριστοτεχνικά μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης.
Ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση.
Ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών ενσαρκώνει πολυδιάστατους ήρωες, μέσα από τους οποίους ο δημιουργός επιχειρεί να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση χαρακτηριστικών τύπων της κοινωνίας μας. Με αγωνία περιμένουμε να δούμε όλα αυτά και πολλά περισσότερα στο Maestro, τη νέα δραματική σειρά του MEGA, που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο MEGA.
Μακάρι να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι από τη σειρά
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για την πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA, «Maestro» που θα καθηλώσει το κοινό.
«Δεν περιγράφω μία «χάλια» κοινωνία στο Maestro, νομίζω ότι περιγράφω κάποια μοντέλα αυτής της κοινωνίας. Αποφάσισα και επέλεξα να ασχοληθώ μοντέλα που υπάρχουν γύρω μας, με κοινωνικά ζητήματα και προσπάθησα να τα αφηγηθώ με καλλιτεχνική αξιοπρέπεια. Προσπάθησα να τα φωτίσω με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Δεν με αφήνει ανεπηρέαστο αυτή η πραγματικότητα και όλο αυτό που γίνεται», τόνισε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
Για τους στόχους και το τι ελπίζει να αποκομίσει το κοινό από την προβολή της σειράς, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είπε πως, «μακάρι να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι μέσα από τη σειρά. Εμένα αυτός είναι ο στόχος στη ζωή μου».
Διαβάστε επίσης: Γιώργος Θεοφάνους: «Τα νούμερα της εκπομπής είναι χαμηλά αλλά υπάρχει παρά πολύ ανταγωνισμός»
Για το καστ των ηθοποιών δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιό τους.
«Με εμπιστεύτηκαν «ιερά τέρατα» του χώρου γιατί αγαπώ αυτό που κάνω. Αφιερώνομαι ψυχή τε και σώματι», σχολίασε.
Τι είπε η Μαρία Καβογιάννη
«Είναι πάρα πολλοί λόγοι που μία γυναίκα αναγκάζεται να δέχεται κακοποιητικές συμπεριφορές. Είναι ο φόβος, η αδυναμία που μπορεί να νιώθει. Η σύγχρονη κοινωνία πρέπει να λύσει αυτά τα θέματα», υπογράμμισε.
Για την συμμετοχή της στη σειρά αποκάλυψε πως, «χάρηκα τόσο πολύ ου με πήρε τηλέφωνο να συνεργαστούμε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Είναι ένα δώρο για μένα αυτή η συνεργασία».
- Ακίνητα: Ξεθωριάζει το όνειρο της ιδιοκατοίκησης σε Ευρώπη και ΗΠΑ – Δύσκολη εξίσωση η αγορά και στην Ελλάδα
- Ρεκόρ στο box office για την ταινία «Michael» – Ξεπέρασε το 1 δισ. δολάρια
- Tροχαία: 29 συλλήψεις οδηγών σε ελέγχους στην Αττική – 9 είχαν καταναλώσει αλκοόλ
- Παράταση για τις παλιές ταυτότητες – Πού θα γίνονται δεκτές και μέχρι πότε
- Η ΕΕ απαγόρευσε την εισαγωγή φυσικού αερίου από τη Ρωσία – Αφότου απορρόφησε ποσότητα ρεκόρ LNG από τη Σιβηρία
- Ντεσάν: «Το φαβορί για πρόκριση στον τελικό, είναι η Ισπανία» (vid)




