
Οι τέσσερις «βόμβες» του Λαρεντζάκη που «ξέραναν» την Μπαρτσελόνα
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πήρε «φωτιά» στην τέταρτη περίοδο του αγώνα με την Μπαρτσελόνα και «ξέρανε» τους «μπλαουγκράνα» με τέσσερα σερί τρίποντα!
Με το δεξί κατάφερε να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στη φετινή Euroleague ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν απολαυστική μέσα στη Βαρκελώνη και έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό, επικρατώντας της Μπαρτσελόνα με 80-70.
Οι Ερυθρόλευκοι «έπνιξαν» τους Καταλανούς, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη (σ.σ 12 πόντους, 2 ριμπάουντ) να πετυχαίνει τέσσερα τρίποντα στην τελευταία περίοδο και να βάζει φαρδιά πλατιά τη σφραγίδα του στη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού.
Ο Έλληνας γκαρντ ήταν ουσιαστικά αυτός που τράβηξε το κουπί στην τέταρτη περίοδο, «τελειώνοντας» την Μπαρτσελόνα με 4 συνεχόμενα τρίποντα. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τα «μάζεψε» σε ένα βίντεο το οποίο ανέβασε και στα social.
Δείτε τα τέσσερα χτυπήματα της… κόμπρας:
Man of the match @gianlary5 AKA the Cobra ? ! #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight #EveryGameMatters #BAROLY pic.twitter.com/jiB4y77uiW
— Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) October 7, 2022
- Ο ΕΟΦ αποσύρει από την αγορά γνωστό αντισηπτικό – Ο λόγος
- Χανταϊός: Θρίλερ με τους 40 επιβάτες που αποβιβάστηκαν από το κρουαζιερόπλοιο πριν ξεσπάσει η επιδημία
- Κάθε πότε πρέπει πραγματικά να αλλάζετε smartphone;
- Μαρτίνεθ για Αταμάν: «Είναι… μάστορας στο να επηρεάζει τους διαιτητές»
- Πύργος: Υπό φύλαξη στο νοσοκομείο 17χρονος, έπειτα από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία
- Ηράκλειο: Βίντεο – ντοκουμέντο από το τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο 17χρονος Γιώργος και «οδήγησε» στη δολοφονία του 20χρονου Νικήτα



