Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα τέσσερα κοινά ζώδια των πιο διάσημων serial killers

Αυτά είναι τα τέσσερα κοινά ζώδια των πιο διάσημων serial killers

Όλοι τους είναι Τοξότες, Δίδυμοι, Ιχθύες ή Παρθένοι

Η νέα σειρά του Netflix, «Monster: The Jeffrey Dahmer Story», είναι για γερά στομάχια και σπάει κάθε ρεκόρ.

Μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες προβολής της κατέλαβε την 1η θέση με 196,2 εκατομμύρια ώρες προβολών, μετά την πρεμιέρα της στις 21 Σεπτεμβρίου.

Οι συνδρομητές της πλατφόρμας την έχουν λατρέψει. Αποτελείται από δέκα επεισόδια και αφηγείται την ιστορία του διαβόητου serial killer Jeffrey Dahmer, που αφαίρεσε τη ζωή σε 17 άνδρες και ανήλικα αγόρια μεταξύ 1978 και 1991.

Με αφορμή τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τη σειρά μία χρήστης του TikTok έκανε την έρευνά της και κατέληξε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα παρατήρηση που αφορά τα ζώδια μερικών από των πιο πολυσυζητημένων κατά συρροήν δολοφόνων.

28 δολοφόνοι με 4 κοινά ζώδια

«Για όσους από εσάς δεν πιστεύουν στην αστρολογία, πώς μπορείτε να εξηγήσετε ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα ζώδια που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον μακρύ κατάλογο δολοφόνων», λέει η χρήστης Lauren Elaine Skirvin.

Και εξηγεί ότι αν ρίξει κανείς μια προσεκτική ματιά στη λίστα με τους 28 δολοφόνους, θα παρατηρήσει ότι όλοι τους είναι είτε Τοξότες, Δίδυμοι, Ιχθύες ή Παρθένοι.

Η ίδια επισημαίνει ότι υπάρχει ένα ζώδιο από κάθε στοιχείο: Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, οι Ιχθύες είναι ζώδιο του νερού και η Παρθένος ζώδιο της Γης.

Στη συνέχεια προσπαθεί να δώσει τη δική της εξήγηση και ξεκινά με την Παρθένο που είναι το ζώδιο που συναντάται πιο συχνά στη λίστα.

«Οι σκηνές των εγκλημάτων τους είναι άψογες. Είναι τελειομανείς, οπότε δεν αφήνουν καμία λεπτομέρεια στην τύχη. Σίγουρα ξέρουν πως να μην αφήνουν κανένα ίχνος πίσω τους αφού είναι και εντελώς υποχόνδριοι με την καθαριότητα», σημειώνει.

@whydontyoubitchaboutit Virgo—y’all okay!!??? #serialkiller #serialkillers #zodiac #zodiacsigns #zodiacsign #astrology #astrologytok #astrologytiktok #gemini #sagittarius #virgo #pisces ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs – Skittlegirl Sound

«Οι Ιχθύες δεν εκπλήσσουν κανέναν καθώς αφήνουν τα αισθήματα του πάντα να συσσωρεύονται μέχρι να εκραγούν», τονίζει.

Όσο για τον Τοξότη; «Είναι χαοτικός και παρορμητικός, χαρακτηριστικά που αν συνδυαστούν με ψυχολογικά προβλήματα δημιουργούν μία συνταγή για καταστροφή», εξηγεί.

Για τους Διδύμους δεν δίνει κάποια εξήγηση αλλά υπογραμμίζει ότι ο Jeffrey Dahmer είναι Δίδυμος.

Σε άλλο βίντεο, η Lauren μοιράζεται το σχόλιο ενός followers της, ο οποίος παρατήρησε ότι τα τέσσερα αυτά ζώδια ανήκουν όλα στον μεταβλητό σταυρό.

«Αν είστε μεταβλητό ζώδιο, θεωρείται ότι είστε ένας προσαρμοστικός χαμαιλέοντας, που σημαίνει ότι μπορείτε να μετατοπιστείτε σε πολλές διαφορετικές μορφές και να πάρετε πολλές διαφορετικές προσωπικότητες», εξηγεί η TikToker.

@whydontyoubitchaboutit Replying to @chelseyamaro #greenscreen WHAAAAAAAAATT!!?????? All of the serial killers are mutable signs!!!!! 😭😳🤯 #serialkillers #serialkiller #zodiac #zodiacsigns #astrology #astrologytok #astrologytiktok #mutablesigns ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs – Skittlegirl Sound

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024