Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ταϊλάνδη: Μια τρίχρονη κατάφερε να ξεγελάσει τον μακελάρη του παιδικού σταθμού

Ταϊλάνδη: Μια τρίχρονη κατάφερε να ξεγελάσει τον μακελάρη του παιδικού σταθμού

Από θαύμα σώθηκε το κοριτσάκι

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες για την σφαγή στον παιδικό σταθμό της Ταϊλάνδης με τους 37 νεκρούς, μεταξύ των οποίων 23 παιδιά.

Ο δράστης, πρώην αστυνομικός, πυροβόλησε και μαχαίρωσε ανήλικους μαθητές αλλά και ενηλίκους που βρίσκονταν στον χώρο και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Πώς σώθηκε ένα τρίχρονο κοριτσάκι

Η μικρή Nong Am βρισκόταν στο δωμάτιο «ύπνου» μαζί με άλλα παιδιά, όταν ο πρώην αστυνομικός , εισέβαλε στην αίθουσα σπάζοντας την πόρτα και σκοτώνοντας στη συνέχεια 37 παιδιά και ενήλικες.

Για καλή του τύχη, το κοριτσάκι κοιμόταν βαθιά, γεγονός που όπως αποδείχθηκε, αποτέλεσε τη σωτηρία της από τη δολοφονική μανία του 34χρονου.

Η κουβέρτα κάλυπτε το κεφάλι της 3χρονης, ο στυγερός δολοφόνος δεν την πρόσεξε και η μικρή βγήκε χωρίς γρατζουνιά από την αίθουσα.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ της Daily Mail, η ιστορία της 3χρονης έγινε γνωστή όταν άρχισαν να κυκλοφορούν φωτογραφίες των θυμάτων.

Μέσα στον πανικό που επικρατούσε και τη στιγμή που έβγαζαν τα νεκρά παιδάκια, εντοπίστηκε η μικρούλα ζωντανή!

Οι αναφορές του Γκουτέρες

«Έχω λυπηθεί βαθιά από το φρικτό μακελειό σε παιδικό σταθμό της Ταϊλάνδης. Αυτά τα μέρη θα πρέπει να είναι χώροι όπου τα παιδιά είναι ασφαλή και δεν γίνονται ποτέ στόχος», έγραψε στο Twitter o γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ταϊλάνδη βυθίζεται στο πένθος λόγω μιας αντίστοιχης τραγωδίας. Τον Φεβρουάριο του 2020 ένας αξιωματικός του στρατού σκότωσε 29 ανθρώπους, κυρίως σε εμπορικό κέντρο. Ο 31χρονος δράστης είχε πέσει νεκρός από τα πυρά των δυνάμεων ασφαλείας, έπειτα από 17 ώρες. Αφορμή για το μακελειό ήταν ένας καυγάς του με ανώτερό του

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024