
Πυρά ΝΔ κατά Βαρουφάκη – Τσίπρα: «Θα ξαναζήσουμε τις εφιαλτικές στιγμές του 2015»
«Ο κ. Βαρουφάκης, πρώην asset του κ.Τσίπρα επιμένει ότι η χώρα σήμερα θα ήταν «σαφώς καλύτερα», αν βρισκόταν εκτός ευρώ. Προφανώς η τοποθέτηση αποτελεί συμβολή στο πρόγραμμα της «προοδευτικής διακυβέρνησης» που ονειρεύεται ο κ. Τσίπρας»
Πυρά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η ΝΔ δια μέσου …Γιάνη Βαρουφάκη. Το κυβερνών κόμμα σχολιάζοντας την χθεσινοβραδινή συνέντευξη του γραμματέα του ΜέΡΑ25 στην ΕΡΤ, στέκεται στη φράση του Γιάνη Βαρουφάκη ότι «αν είχαμε βγει από το ευρώ θα ήμασταν καλύτερα σήμερα» και εξαπολύει επίθεση στην «προοδευτική διακυβέρνηση που ονειρεύεται ο κ. Τσίπρας, ώστε να ξαναζήσουμε τις εφιαλτικές στιγμές του 2015».
Συμβολή στο πρόγραμμα της προοδευτικής διακυβέρνησης
Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:
- Διαβάστε επίσης Βαρουφάκης: Αν είχαμε βγει από το ευρώ θα ήμασταν καλύτερα σήμερα – Τα «τρία λάθη» του στο ΥΠΟΙΚ
«Ο κ. Βαρουφάκης, πρώην asset του κ.Τσίπρα επιμένει ότι η χώρα σήμερα θα ήταν «σαφώς καλύτερα», όπως χαρακτηριστικά είπε σε χθεσινή τοποθέτησή του στην ΕΡΤ, αν βρισκόταν εκτός ευρώ. Προφανώς η τοποθέτηση αποτελεί συμβολή στο πρόγραμμα της «προοδευτικής διακυβέρνησης» που ονειρεύεται ο κ. Τσίπρας, ώστε να ξαναζήσουμε τις εφιαλτικές στιγμές του 2015».
Τα τρία λάθη
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βαρουφάκης αναφερόμενος στα τρία λάθη του κατά τη θητεία του ως υπουργός Οικονομικών το πρώτο εξάμηνο του 2015, ανέφερε την υπογραφή της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου αλλά και το ότι δεν ήταν σαφής προς τον ελληνικό λαό ως προς το τι σημαίνει η ρήξη.
»Αυτό ήταν λάθος μου, η 20η Φεβρουαρίου. Ένα άλλο μεγάλο λάθος που έκανα είναι ότι δεν ήμουν πιο ανοικτός απέναντι στον ελληνικό λαό για το τι σημαίνει ρήξη, ότι μπορεί και να σήμαινε έξοδο από το ευρώ, έπρεπε να είμαι πιο ξεκάθαρος σε αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βαρουφάκης, δηλώνοντας, ωστόσο ότι «δεν ήθελε να βγούμε από το ευρώ», αλλά και ότι «αν είχαμε βγει από το ευρώ σήμερα θα ήμασταν πολύ καλύτερα».
- Ανδρουλάκης: Οκτώ δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος – Η κυβέρνηση ταυτίστηκε με τη λεηλασία των ξένων funds
- Βατικανό: Μαθητές έμαθαν στον Πάπα να κάνει το «six – seven» [βίντεο]
- «Η Μπαρτσελόνα έχει στην κορυφή της λίστας της τον Βασίλη Σπανούλη»
- Δήμος Καβάλας: Υπογραφή σύμβασης παραχώρησης της έκτασης της Παναγούδας
- Ιράν: Ανακοίνωσε τη σύσταση νέου φορέα για τα Στενά του Ορμούζ – Με το δάχτυλο στη σκανδάλη, οι συνομιλίες παραμένουν ζωντανές
- Ρόδος: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή του φρικτού τροχαίου με τις δύο νεκρές γυναίκες