Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης βρισκόταν στη Νάξο για την παρουσίαση του πρότζεκτ μέσα από το οποίο θα γίνει το πρώτο «έξυπνο νησί» στον κόσμο, με την βοήθεια της Amazon.
Μετά την παρουσίαση του «Naxos, Smart Island», ο Κυριάκος Πιερρακάκης είχε ένα ατύχημα καθώς αφού στραβοπάτησε, έσπασε το πόδι του κοντά στον αστράγαλο. Συγκεκριμένα, από τις εξετάσεις που έκανε φάνηκε πως έχει υποστεί κάταγμα έξω σφυρού. Του τοποθετήθηκε νάρθηκας και θα συνεχίσει τις εξετάσεις.
Το περιστατικό έκανε γνωστό ο ίδιος ο υπουργός με ανάρτησή του στο twitter.
Η ανάρτηση του Κ. Πιερρακάκη
Ένα στραβοπάτημα χθες βράδυ με οδήγησε στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου για ακτινογραφίες, στις οποίες απεικονίστηκε κάταγμα έξω σφυρού. Ακινητοποίηθηκε το πόδι με νάρθηκα και παραπέμφθηκα για περαιτέρω εξετάσεις. Ευχαριστώ θερμά το προσωπικό του ΓΝ-ΚΥ Νάξου & ειδικά τον ορθοπαιδικό Β. Ραπτάκη.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).