Όπως είπε η γυναίκα, το παιδί περπατούσε κι ένα αυτοκίνητο του έκλεισε το δρόμο, ενώ ο οδηγός του του ζήτησε επιτακτικά να μπει στο όχημα.
Το παιδί αντέδρασε και κατάφερε να ξεφύγει να ζητήσει βοήθεια, σύμφωνα με πληροφορίες από το flamis.gr.
«Το παιδί ταράχτηκε έκανε προς τα πίσω, κάνει αυτός όπισθεν προκειμένου να τον ακινητοποιήσει και έτρεξε και μπήκε μέσα σε έναν κύριο εδώ γείτονα. Ταραχτήκαμε πάρα πολύ όταν έγινε αυτό το περιστατικό. Έχουμε ενημερώσει τα παιδιά μας, αλλά εγώ το μόνο που σκέφτηκα είναι ότι αν υπήρχε και συνοδηγός, ότι άνετα θα είχαν πάρει το παιδί», δήλωσε η μητέρα του παιδιού, η οποία έκανε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).