Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου:  Η Ντένη Μαρκορά δεν είχε ουδεμία σχέση με τη Ντίνα Κώνστα»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η Ντένη Μαρκορά δεν είχε ουδεμία σχέση με τη Ντίνα Κώνστα»

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για τις τηλεοπτικές συνεργασίες της.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι μια ηθοποιός που δεν διστάζει ποτέ να μιλήσει ανοιχτά για τον χώρο της και τις συνεργασίες της.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τις συνεργασίες της στη «Λάμψη», τους  «Δύο Ξένους», την προσωπική ζωή της αλλά και την ηλικία της.

Διαβάστε επίσης: Ερχεται το Maestro: Η μεγάλη πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο Mega

«Όταν έπαιξα στη Λάμψη ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί τότε. Είχα μόλις βγει από τη σχολή, έπαιζα σε ένα σίριαλ που έκανε 70% τηλεθέαση και έβγαλα εξαιρετικά χρήματα. Το κλίμα στη Λάμψη ήταν πάρα πολύ κάλο. Τουλάχιστον αυτό που βίωσα εγώ. Ο Νίκος Φώσκολος ήταν λίγο μπαμπάς. Ήταν αυστηρός, άλλα κυρίως με τον εαυτό του. Πολλές φορές όμως μας επιβράβευε», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η Ντίνα Κώνστα, ο Νίκος Σεργιανόπουλος και η ηλικία

Για τους Δύο Ξένους, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανέφερε: «Θυμάμαι την Ντίνα Κώνστα όταν ερχόταν το πρωί στα γυρίσματα που δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είχαμε σαν εικόνα για την Ντένη Μαρκορά. Μέσα σε μία ώρα είχε μεταμορφωθεί εντελώς και είχε γίνει ένας άλλος άνθρωπος. Έχω μέσα στην καρδία μου τον Νίκο Σεργιανόπουλο».

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε επίσης: «Θα ήθελα να κάνω πράγματα στην τηλεόραση που να μην είναι κοντά στην εμφάνιση μου. Δηλαδή να μην παίζω την όμορφη, την πλούσια. Πέρυσι είχα υποδυθεί μία χαροκαμένη μάνα και το ευχαριστήθηκα πολύ. Ήταν δύσκολος ρόλος άλλα μου άρεσε που τσαλακώθηκα τόσο πολύ».

Κλείνοντας, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε: «Είμαι 54 ετών. Θεωρώ ότι αν κάποιος αποφασίσει να κάνει παιδιά ή να υιοθετήσει, καλύτερα να είναι σε μικρότερη ηλικία. Θα ήθελα να παρουσιάσω κάποια εκπομπή. Πιστεύω ότι θα τα κατάφερνα. Τηλεοπτικά θα ήθελα να κάνω κάτι κοντά σε έμενα. Ένα γυναικείο μαγκαζίνο η ένα μουσικό παιχνίδι για παράδειγμα».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024