
Η UEFA ανακοίνωσε ενός λεπτού σιγή για την τραγωδία στην Ινδονησία
Σύμφωνα με ανακοίνωση της UEFA, σε όλα τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αυτήν την αγωνιστική, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στην Ινδονησία.
Η πολύνεκρη τραγωδία στο στάδιο «Kunjuruhan» στην Ινδονησία, έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη. Περισσότεροι από 130 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα στην πόλη Μαλάνγκ, μεταξύ των οποίων και αρκετά παιδιά.
Η UEFA γνωστοποίησε πως σε όλα τα παιχνίδια, όλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων για αυτή την εβδομάδα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη όλων των θυμάτων.
A moment of silence will be held prior to kick-off at all UEFA matches this week, in memory of the victims of the tragic events at Kanjuruhan Stadium in Indonesia.
— UEFA (@UEFA) October 4, 2022
- «Αν τον αψηφούσα, θα μου κόστιζε τη ζωή»: Σοκάρουν τα όσα κατέθεσε η πρώην βοηθός του Έπσταϊν
- «Καλώς ήρθατε στο Ισραήλ»: Παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο η ταπείνωση των ακτιβιστών του Global Sumud Flotilla;
- Επικό: Ο Μπαρτζώκας κάλεσε τον Γιασικεβίτσιους σε… αγώνα μποξ! (vid)
- Μάρκο Ρούμπιο: Οι ΗΠΑ πάντα προτιμούν την ειρήνη μέσω διαλόγου – Για την Κούβα δεν είναι πολύ πιθανό
- Από τον Σι Τζινπίνγκ στη Βαβυλώνα: Τι κρύβει στ’αλήθεια μια χειραψία;
- Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 6-0: Φινάλε στη σεζόν με «6άρα» – Τέσσερα γκολ ο Τσούμπερ (vid)





