Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζούλια Φοξ: Καταπολεμά τις διαταραχές καπνίζοντας μαριχουάνα

Τζούλια Φοξ: Καταπολεμά τις διαταραχές καπνίζοντας μαριχουάνα

Η γνωστή ηθοποιός μιλά για την «μάχη» της με την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή

Για τη ζωή της όταν σβήνουν τα φώτα μίλησε η Τζούλια Φοξ. Η Ιταλοαμερικανίδα ηθοποιός, μπορεί να κάνει μία μεγάλη καριέρα στο Χόλυγουντ, χαρίζοντας μοναδικές ερμηνείες, όταν όμως οι κάμερες δεν γράφουν η ίδια περνά δύσκολα.

Σε βίντεό της στο TikTok, η 32χρονη περιέγραψε τον πραγματικό της κόσμο, που δεν είναι τόσο φανταχτερός όσο φαίνεται και αποκάλυψε ότι εδώ και χρόνια πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας.

Όπως εξομολογήθηκε, για καιρό πιεζόταν ψυχικά και ένιωθε ότι οι διαταραχές της μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα της ενώ είχε και μεγάλο άγχος που ήταν αδύνατο να ελέγξει.

Κατέληξε να καπνίζει μαριχουάνα για να βοηθηθεί, όμως η μάχη της με τις διαταραχές συνεχίζεται κάθε μέρα.

«Nιώθω ανακουφισμένη που μίλησα»

«Έχω περιόδους με μεγάλη παραγωγικότητα, όπου νιώθω ότι βρίσκομαι στην κορυφή του κόσμου και άλλες που απλώς αισθάνομαι ότι είμαι ανίκητη. Νιώθω ένα συναίσθημα σαν να είμαι στάσιμη συνεχώς. Σαν να μη μπορώ να κάνω βήμα. Δεν είχα μιλήσει ποτέ ξανά για αυτό το θέμα δημόσια, όμως τώρα νιώθω ανακουφισμένη που το έκανα. Είναι «πάρα πολύ» για μένα», ακούγεται να λέει η Τζούλια Φοξ στο βίντεο.

Στη  συνέχεια, αποκαλύπτει ότι δυσκολεύεται περισσότερο από το OCD (ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή): «Συνειδητοποίησα ότι συνηθίζω να μετράω τον αριθμό των γραμμάτων μέσα στο κεφάλι μου. Πάντα ήθελα να φτάνουν το 10. Κάθε φορά που έπιανα τον εαυτό μου να το κάνει, κάπνιζα «χόρτο», ώστε να το αντιμετωπίσω. Όσο δεν καπνίζω, μετράω κανονικά. Αν χάσω το μέτρημα, ξεκινάω από την αρχή. Η μαριχουάνα μπορεί να απαλύνει λίγο τη διαταραχή, όμως δεν κάνει δουλειά με την ΔΕΠΥ. Είναι κάτι παραπάνω από αυτό».

@juliafox Replying to @auroriborealis ♬ original sound – Julia fox

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024