Ο 32χρονος τραγουδιστής του «Papercuts» έδωσε στους θαυμαστές του μια ματιά από την  τελευταία του οικογενειακή απόδραση, ενώ απολάμβανε τα αξιοθέατα της Γαλλίας και της Ιταλίας ανάμεσα σε συναυλίες στο εξωτερικό.

«Είναι η πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία της κόρης μου» έγραψε στη λεζάντα μιας σειράς φωτογραφιών στο Instagram, πρόσφατα.

Στα στιγμιότυπα, το δίδυμο πατέρα-κόρης πόζαρε για τα καλά στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι και επισκέφθηκε το στούντιο του σχεδιαστή Rick Owens.

Photo: machinegunkelly/Instagram

Μαζί τους ήταν πολλοί φίλοι του ΜΓΚ, μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, Μέγκαν Φοξ, η οποία ταίριαξε με τον τραγουδιστή φορώντας το ίδιο γούνινο bucket hat.

«Ο Μασίν Γκαν Κέλι και η κόρη του Κάσι μπορεί να είναι οι πιο εμβληματικοί πατέρας/κόρη σε ολόκληρη τη βιομηχανία αυτή τη στιγμή» σχολίασε ένας θαυμαστής, αναφερόμενος στην εικόνα των δυο τους. Μαμά της Κάσι είναι η Έμα Κάνον.

Ένας άλλος συμπλήρωσε: «Μεγαλώνει τόσο γρήγορα».

Ο ροκάς του «Bloody Valentine» είχε προηγουμένως αποτίσει φόρο τιμής στην Κάσι στα 13α γενέθλιά της, όταν έγινε επίσημα πατέρας μιας έφηβης.

«Χρόνια πολλά 13α γενέθλια αγάπη μου» έγραψε ο Κέλι, κατά κόσμο Κόλσον Μπέικερ, στο Instagram Story του τον Ιούλιο, σημειώνοντας ότι είναι «περήφανος μπαμπάς».

Στην ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Κάσι αγκάλιαζε γλυκά τον μπαμπά της, ενώ κρατούσε μια τούρτα που έγραφε «Ω Θεέ μου, είσαι έφηβη!».

Photo: machinegunkelly/Instagram

Ο Κέλι μοιράστηκε επίσης ένα στιγμιότυπο από μια κλήση FaceTime με τη νεοφώτιστη έφηβη που την έδειχνε να απολαμβάνει μια άλλη τούρτα που της ευχόταν τα «πιο ευτυχισμένα 13α γενέθλια».

Ενώ η Κάσι έχει παραμείνει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εμφανίστηκε στο ντοκιμαντέρ του πατέρα της στην πλατφόρμα Hulu, «Life in Pink», λίγο νωρίτερα φέτος.

Μίλησε με αγάπη για τη σχέση τους, αλλά παραδέχτηκε ότι είναι ένας πολυάσχολος γονιός που είναι «εθισμένος» στην καριέρα του.

«Δουλεύει πάντα. Παρόλο που σταμάτησε να παίρνει ναρκωτικά, εθίζεται να κάνει άλλα πράγματα για να ισορροπήσει αυτό το συναίσθημα. Είναι εθισμένος στο στριφτό τσιγάρο και εθισμένος στη δουλειά» είπε η μικρή αποδεικνύοντας σε αυτή την οικογένεια δεν υπάρχουν μυστικά και ψέματα. Τώρα, πώς θα λειτουργήσει στον ψυχισμό της όλη αυτή η αλήθεια μένει να φανεί στο μέλλον.

View this post on Instagram

A post shared by Mr. Pink (@machinegunkelly)