Η Μαρία Πρωτόπαππα είναι από τους ηθοποιούς του «Σασμού» που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν.

Η ίδια υποδύεται την «Μαρίνα» ενώ το καλοκαίρι έπαιξε και στην παράσταση «Φιλοκτήτης». Η ηθοποιός βρέθηκε στην παρουσίαση προγράμματος του θεάτρου Τέχνης και μίλησε για όλα.

«Νιώθω πολύ τυχερή γιατί η παραγωγή του «Σασμού» μου δείχνει τρομερή κατανόηση μέχρι στιγμής και δεν έχω την ίδια πίεση χρόνου σε σχέση με αυτή που είχα πέρυσι. Έχω αρχίσει και ξεχνάω πράγματα. Ξέρω ας πούμε ότι πρέπει να είμαι στον Βύρωνα και εγώ να είμαι στην Κόρινθο. Βλέπω μετά το κινητό και λέω, «Χριστέ μου δεν προλαβαίνω». Έχω αρχίσει να παθαίνω τέτοια. Πρέπει να κατεβάσω τους ρυθμούς μου γιατί τα χρόνια περνάνε και πρέπει να κρατάμε και λίγη διαύγεια, λίγο καθαρό μυαλό και υγεία», είπε.

Επίσης, αναφέρθηκε και στις εκδηλώσεις αγάπης που δέχεται καθημερινά από τον κόσμο εξαιτίας του ρόλου της στον «Σασμό».

«Επειδή πέρυσι δεν κυκλοφορούσα και πολύ έξω, δεν ήξερα πόσο έχει ανοίξει αυτό το πράγμα. Το κατάλαβα λίγο το καλοκαίρι στις διακοπές. Ωραίο είναι, κάποιες φορές είναι λίγο περίεργο βέβαια δεν μπορώ να πω. Δεν έχει όλος ο κόσμος το τακτ που περιμένεις. Κάποια στιγμή κάποιος μου έβγαλε τη μάσκα για να φωτογραφηθεί μαζί μου. Τέτοια πράγματα εννοώ, αλλά οι άνθρωποι δεν το κάνουν από κακό», σημείωσε.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της