Κινητοποίηση για τη… σαρδέλα
Επιτυχημένη εκδήλωση στην Εύβοια με πολλούς καλεσμένους
Ξέρατε ότι η σαρδέλα του ευβοϊκού κόλπου είναι από τις πλέον ξακουστές για τη γεύση της, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ξένες αγορές; Κι όμως, υπάρχουν πολλά ελληνικά προϊόντα που δεν τυχαίνουν ιδιαίτερης προβολής. Αυτό ήρθε να ανατρέψει η χθεσινή πρώτη Γιορτή Σαρδέλας που διοργανώθηκε χθες στη Χαλκίδα και στην οποία πήγε πολύς κόσμος.
Δεν ήταν μια απλή εκδήλωση αλλά είχε πολιτιστικά και ψυχαγωγικά events, είχε γαστρονομικό διαγωνισμό και εργαστήρια μαγειρικής υπό την επίβλεψη του γνωστού σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου και με κριτή τον γνωστό ηθοποιό και συγγραφέα, αντιπεριφερειάρχη στην Αττική, Χάρη Ρώμα. Ο Ρώμας είχε προσκληθεί από την υποψήφια με τη ΝΔ στην Εύβοια, Σοφία Νικολάου με την οποία διατηρούν μακρά φιλία, και στην ομιλία του μάλιστα στήριξε σθεναρά την υποψηφιότητά της.
Στην όμορφη εκδήλωση βρέθηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σίμος Κεδίκογλου, η πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός και πολλοί άλλοι.
Η σαρδέλα της περιοχής εκτιμάται ότι μπορεί να γίνει «top» προϊόν και να κατακτήσει ακόμη περισσότερες αγορές.
- Έχουμε βίντεο: Τι έγινε στα backstage της δεύτερης πρόβας του Akyla για την Eurovision;
- Ο Λανουά επέλεξε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ τον τελευταίο διαιτητή σε ορισμούς στη La Liga
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Οι «ισχυροί κωδικοί πρόσβασης» δεν αρκούν στην εποχή της AI
- Ο Αρτέτα πρέπει να «τραβήξει» πολλούς άσους απ΄ το… μανίκι
- Βίντεο σοκ: Γυναίκα μαχαίρωσε κομμωτή η γιατί… δεν της άρεσε το κούρεμά της
- Μπόνι Τάιλερ: Σε τεχνητό κώμα μετά από επείγουσα επέμβαση στο έντερο

