Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε sold out για τον τελικό του Super Cup μεταξύ Παναθηναϊκούκαι Ολυμπιακούστο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο.
Όπως ήταν λογικό οι φίλαθλοι των δυο «αιωνίων» γέμισαν το γήπεδο και εξάντλησαν τα εισιτήρια γι το πρώτο ραντεβού των δυο ομάδων τη φετινή σεζόν. Το τζαμπόλ του αγώνα θα δοθεί στις 21:00 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από την ΕΡΤ-3.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ
«Sold out στο #supercup by #aegeanislands !
Ο ΕΣΑΚΕ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια για τον μεγάλο και τον μικρό τελικό του Super Cup by aegean islands εξαντλήθηκαν. Παρακαλουνται οι φίλαθλοι να μην προσεγγίσουν το κλειστό γήπεδο της Καλλιθέας Ρόδου χωρίς εισιτήριο. Δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.
Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπιας και σωματικός έλεγχος πριν την είσοδο»
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Σιλβέν Φρανσίσκο μοιάζει δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τη Ζαλγκίρις το ερχόμενο καλοκαίρι, στη συζήτηση είναι οι μισές και βάλε ομάδες της Euroleague, το NBA και πλέον και ο Παναθηναϊκός...
Μπαρτσελόνα και Ερυθρός Αστέρας ρίχνονται στη «μάχη» των play in το βράδυ της Τρίτης, σε μία αναμέτρηση που αφορά και τον Παναθηναϊκό στον δρόμο για τα playoffs.
Οι Χοκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νικς (107-106) σε ένα ματς- «θρίλερ» και έκαναν το 1-1 στη σειρά των playoffs της Ανατολής – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, Ταχίρις Ντος Σάντος, είναι ένας από αυτούς που βγήκαν ζωντανοί από την πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά την περασμένη Πρωτοχρονιά και τώρα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη γαλλική Μετς.