
Δυτική Όχθη: Νεκρός 18χρονος Παλαιστίνιος από ισραηλινά πυρά
Ο Φάγεζ Χάλεντ Νταμντόμ πέθανε «λόγω των σοβαρών τραυμάτων» που υπέστη αφού επλήγη από «πραγματικές σφαίρες στον λαιμό» από την ισραηλινή «κατοχή» στην αλ Εϊζαρίγια
Ένας 18χρονος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε σήμερα στη διάρκεια συγκρούσεων με τις ισραηλινές δυνάμεις σε πόλη της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης που βρίσκεται κοντά στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας και η ισραηλινή αστυνομία.
Πραγματικές σφαίρες στο λαιμό από την ισραηλινή κατοχή
Ο Φάγεζ Χάλεντ Νταμντόμ πέθανε «λόγω των σοβαρών τραυμάτων» που υπέστη αφού επλήγη από «πραγματικές σφαίρες στον λαιμό» από την ισραηλινή «κατοχή» στην αλ Εϊζαρίγια, ανέφερε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.
- Διαβάστε επίσης Παλαιστίνη: Ένα 7χρονο παιδί σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να ξεφύγει από Ισραηλινούς στρατιώτες
Η αστυνομία συνόρων του Ισραήλ έκανε λόγο από την πλευρά της για «ταραχές» στη διάρκεια των οποίων δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα Παλαιστινίων που πέταγαν πέτρες και βόμβες μολότοφ. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν έναν από τους άνδρες που έριχναν μολότοφ και «ένας δράστης εξουδετερώθηκε».
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Περιφέρεια δίνει επίδομα στέγασης σε νέους γιατρούς
- Αγγελία έγινε viral στην Κίνα: Γιατί εκατοντάδες πτυχιούχοι κάνουν ουρά για μία θέση εργασίας βοσκού
- Tροχαίο με τραυματισμό στην Αλεξάνδρας [βίντεο]
- Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη – «Σπουδάζαμε τα παιδιά μας και μας τα φέρατε σε φέρετρα», φώναξε ο Πλακιάς
- Η Γκάια Τραμπάλι στον Ολυμπιακό
- ΗΠΑ: Από τους Simpsons στον Λευκό Οίκο – Ο βραβευμένος με EMMY, Νταν Γκρίνι, κατεβαίνει για πρόεδρος το 2028


