Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα δίνει... όλα ο Ατζούν: Πρόταση σε πασίγνωστη κουκλάρα ηθοποιό για το Survivor

Τα δίνει… όλα ο Ατζούν: Πρόταση σε πασίγνωστη κουκλάρα ηθοποιό για το Survivor

Μπορεί να έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση, όμως η παρουσία της σίγουρα θα αλλάξει τα δεδομένα στο παιχνίδι

Τα δυνατά του βάζει ο Ατζούν Ιλίτζαλι προκειμένου να υλοποιηθεί την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν η ιδέα του Survivor All Star με παλιούς παίκτες να επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και νέα ονόματα που θα κάνουν… γκελ στους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος παραγωγός επιθυμεί να συγκεντρώσει όλους τους νικητές, αλλά και παίκτες που άφησαν ιστορία στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης και να τους ρίξει και πάλι στον στίβο μάχης.

Δεν είναι λίγα τα ονόματα που μπορεί να φανταστεί κανείς ότι θα πρέπει να βρεθούν στην All Star σεζόν, ωστόσο, ο Τούρκος παραγωγός συναντά προβλήματα.

Επιθυμία του Ατζούν Ιλίτζαλι είναι να διπλασιάσει το έπαθλο και αντί για 100.000 ευρώ να είναι 200.000 ευρώ, ενώ θέλει να δώσει χρηματικό ποσό και στον δεύτερο φιναλίστ.

Ωστόσο, προκειμένου να συμβεί αυτό, θα πρέπει να πέσουν αρκετά οι αμοιβές των υπόλοιπων παικτών, και αυτό δεν άρεσε σε κανέναν. Παρ’ όλα αυτά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται μήπως και βρεθεί η χρυσή τομή.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν συζητήσει μέχρι στιγμής είναι οι Κωνσταντίνος Βασάλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κατερίνα Δαλάκα, Ηλίας Γκότσης και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Όσον αφορά τώρα τον Γιώργο Αγγελόπουλο, λέγεται ότι προκειμένου ο «Ντάνος» να πει «ναι» θέλει να δει στη λίστα του Ατζούν τους πραγματικά καλύτερους παίκτες.

Πρόταση Ατζούν για Survivor σε πασίγνωστη και κουκλάρα Ελληνίδα ηθοποιό

Πριν από λίγες ημέρες όμως, αποκαλύφθηκε ένα ακόμα όνομα, που δεν έχουμε ξανακούσει. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου αποκάλυψε πως έχει δεχθεί πρόταση για το Survivor, ωστόσο για την ώρα την απέρριψε, καθώς φοβάται ότι δεν θα μπορεί να διαχειριστεί τα όσα θα γίνουν αφού επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο!

Δείτε τη συνέντευξη της γνωστής ηθοποιού, η οποία μίλησε για τον σημαντικότερο ρόλο της ζωής της, αποκάλυψε γιατί δεν θα μπορούσε να πάει ποτέ σε ριάλιτι, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχή της από την τηλεόραση.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024