
Σταμάτης Κόκοτας: Δημοτική δαπάνη από το δήμο Ζωγράφου η κηδεία του
Την Τρίτη (4/10/2022) στο Κοιμητήριο Ζωγράφου
Ο Σταμάτης Κόκοτας άφησε την τελευταία πνοή του τα ξημερώματα του Σαββάτου στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας», βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής ήταν παλιός Ζωγραφιώτης, αλλά και παλιός Δημοτικός Σύμβουλος στου Ζωγράφου.
Σε σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, εξέφρασε την μεγάλη του θλίψη για την απώλεια του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή Σταμάτη Κόκκοτα, σημειώνοντας ότι η προσφορά του στον πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή της χώρας είναι ανεκτίμητη.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα μετά από πρόταση του δημάρχου Ζωγράφου και έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα γίνει με δημοτική δαπάνη, την Τρίτη (4/10/2022) στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.
- Μαρκόπουλος: Πυρά στην «πολιτική χούλιγκαν» Κωνσταντοπούλου και στον Σαμαρά
- ΠΑΣΟΚ για παρακολούθηση Κούλογλου από το λογισμικό Pegasus – «Απαιτείται πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης»
- Ο Μόντριτς μίλησε με τον Αμορίμ και μένει στη Μίλαν
- Ιλιάδα ή Οδύσσεια; Το ερώτημα που διχάζει τους λάτρεις του Ομήρου εδώ και 2.500 χρόνια
- Τέσσερις συλλήψεις για τρεις πυρκαγιές από αμέλεια σε Αργολίδα, Καβάλα και Κορινθία
- Έτσι καλωσόρισε τον Πόποβιτς ο Ολυμπιακός (vid)




