
Ουκρανία: Σειρήνες ακούγονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας
Σύμφωνα με τα ουκρανικά ΜΜΕ, σειρήνες που προειδοποιούν για βομβαρδισμούς ακούγονται σε όλη τη χώρα.
Δύσκολη αναμένεται η νύχτα στην Ουκρανία, καθώς σειρήνες που προειδοποιούν για βομβαρδισμούς ακούγονται σε όλη τη χώρα σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Θυμίζουμε ότι σήμερα προσαρτήθηκαν και επίσημα οι τέσσερις περιοχές (Ντονέτσκ, Λουγκάνσκ, Χερσώνα και Ζαπορίζια) από τη Ρωσία, ενώ προηγήθηκε πολύνεκρη πυραυλική επίθεση σε αμάχους στη Ζαπορίζια.
- Διαβάστε επίσης: Σε κρίσιμη καμπή ο πόλεμος: Η Ουκρανία πιέζει το ΝΑΤΟ για το επόμενο βήμα, ενώ ο Πούτιν δίνει τελεσίγραφα στη Δύση
Δείτε τον χάρτη
Карта повітряних тривог?
Тривога майже по всій території України. pic.twitter.com/WnWJD63z2l— ?? Богдан ᛟ ᛉ ᛏ (@bogdansbs) September 30, 2022
Εν τω μεταξύ, πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι «στην επόμενη συνεδρίαση της Ανώτατης Ράντα (βουλής) της Ουκρανίας, θα συζητηθεί το νομοσχέδιο για την εθνικοποίηση όλων των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων, το οποίο θα απλουστεύσει αυτή τη διαδικασία. Σας ζητώ να υποστηρίξετε αυτό το νομοσχέδιο χωρίς δισταγμούς. Ολοκληρώνουμε την αποσυναρμολόγηση της ρωσικής επιρροής στην Ουκρανία, στην Ευρώπη και στον κόσμο», όπως δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
- Πέθανε η Γωγώ Μαστροκώστα
- Μπαρτζώκας: «Θέλω να αφιερώσω την κούπα σε ένα αγαπημένο άνθρωπό μας…»
- Ξυπόλητος ο Χολ: Πού έδωσε τα παπούτσια του ο Αμερικανός
- Φουρνιέ: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»
- Βασιλιάς της Ευρώπης ο Θρύλος – «Καίγεται» ο Πειραιάς
- Αντετοκούνμπο: «Εκπληκτική η ατμόσφαιρα – Η Euroleague πρέπει να κάνει το Final Four κάθε χρόνο στην Αθήνα!»




